Traian Basescu, la Adevarul live: As vrea sa-mi termin mandatul cu poza asta: justitia e LIBERA! Trebuie verificate marile RESTITUIRI. Dosarul retrocedarilor trebuie sa spuna STOP JOC!

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 11:22
135 citiri
Presedintele Traian Basescu a declarat la Adevarul Live ca DNA este o institutie libera, care nu se lasa influentata de scena politica. Seful statului a subliniat ca nu doreste sa fie un jucator in campania electorala. Va prezentam cele mai importante declaratii facute de presedinte:

As vrea sa fac o clarificare: nu ies decat foarte rar. Ma fac parte a campaniei televiziunea lui Ghita. Nu vreau sa fiu un jucator in campanie, mi-am anuntat sprijinul pentru Elena Udrea si atata tot.

Primul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.