Antonescu: Eu si PNL vom actiona in conformitate cu dorintele alegatorilor nostri

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 20:48
9696 citiri
Antonescu: Eu si PNL vom actiona in conformitate cu dorintele alegatorilor nostri

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni seara, dupa sedinta Biroului Permanent, ca in urmatoarea perioada el si membrii liberali vor actiona in conformitate cu dorintele alegatorilor lor si vor lupta pentru modernizarea Romaniei.

"Misiunea principala a mea si a PNL este sa lucram pentru Romania in spiritul, ideile si principiile pentru care am primit voturi. Desi e un moment greu daca Traian Basescu va fi validat din nou presedinte, dar vom trece cu totii prin momente dificile si va fi foarte rau pentru Romania. Am vazut si duminica seara pericolul unui presedinte imbatat de euforia abuzului de succes confectionat. Dincolo de mahnirea acestui moment (Basescu confirmat presedinte, n.red.) ii asigur pe cetateni ca nu avem decat sa ne pastram valorile principiile si sa ne luptam pentru ele", a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu a declarat ca pentru alegatorii va face politica in continuare in Romania si nu se va abate un centimetru de la ceeea ce inseamna conduita politica pentru o buna guvernare pluralista.

"Le spun tuturor celor care au avut incredere in mine sa ne comportam cu calm si luciditate. Cred inca in verdictul autoritatilor dintr-o democratie chiar si atunci cand esti dramatic dezamagit. Esti dezamagit cand stii, dar nu poti dovedi, ca 30.000 sau 50.000 de voturi sunt duse dintr-o parte din alta.

Imi exprim convingerea ca institutiile vor proceda corect care ne va spune cine este presedintele. Imi exprim speranta ca e poate ultimul rand de alegeri la care s-a vorbit din nou si s-a vazut turismul electoral, s-a umblat cu sume enorme de bani, s-au cumparat votur,i s-au traficat voturi, iar numarul voturilor anulate e dublu", a mai declarat Antonescu.

Ionuț Lupescu, propunerea surpriză a PNL la Primăria București. Ce fost mare sportiv și-a mai dorit Capitala
Ionuț Lupescu, propunerea surpriză a PNL la Primăria București. Ce fost mare sportiv și-a mai dorit Capitala
Preşedintele PNL. Nicolae Ciucă, a declarat luni, că una dintre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei este fostul fotbalist Ionuţ Lupescu, despre care spune că a...
Surpriza scoasă în față de PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei: ”Face parte din Generaţia de Aur”
Surpriza scoasă în față de PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei: ”Face parte din Generaţia de Aur”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit luni, 4 martie, despre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei. Nicolae Ciucă a declarat la Digi24, vorbind despre...
#Crin Antonescu rezultate alegeri, #actiona dorinte alegatori PNL , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Georgica Boerica
Georgica Boerica
rank 3
Jale mare in PNL. Crinul "repetent si chiulangiu" a dat cu batul in balta. Arata ridicol cu basca lui Iliescu. PNL un partid pe cale de disparitie? Ce pacat!