Antonescu: Geoana este demagog, dar unul mai putin periculos ca Basescu

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 16:39
3514 citiri
Antonescu: Geoana este demagog, dar unul mai putin periculos ca Basescu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca nu isi retrage afirmatiile facute in campania pentru turul I cu privire la "demogogia" lui Mircea Geoana, pe care-l sustine acum, dar a adaugat ca liderul PSD este "mai putin periculos" ca actualul sef al statului.

Intrebat daca-l mai considera demagog pe Mircea Geoana, Antonescu a raspuns afirmativ. "Dar este un demagog mai putin periculos decat cel mai mare demagog din Romania, care este Traian Basescu. Din acest punct de vedere, nu am nici de retractat nimic si nici vreun dubiu in legatura cu optiunea mea", a adaugat el.

"Mircea Geoana este un om politic care are la activ niste promisiuni politice neonorate. Sper ca in perioada care urmeaza, in calitate de presedinte al Romaniei, ajutat si de partenerii sai politici, intre care ma numar, sa fie un om care sa-si achite promisiunile electorale."

"In niciun caz faptul ca domnul Geoana a putut fi taxat pentru promisiuni celebre neonorate nu lucreaza cumva in favoarea lui Traian Basescu, care a facut exact aceleasi promisiuni si nu le-a onorat, deopotriva cu atatea altele, desantate", a mai comentat Antonescu.

#Crin Antonescu, #Antonescu Geoana demagog, #Geoana demagog periculos , #Crin Antonescu