Antonescu: Nu am cerut niciun post de premier

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 16:34
4160 citiri
Antonescu: Nu am cerut niciun post de premier
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca in cadrul sedinte Biroului Politic Central nu a cerut postul de prim-ministru.

"Daca PNL va avea acum sau altadata functia de prim-ministru organizatia care decide este delegatia permanenta si nu suntem in aceasta situatie. Nu s-a discutat un asemenea subiect", a mai spus Antonescu.

Antonescu a mentionat ca pana cand actualul premier desemnat nu isi depune mandatul nu se poate purta o asemenea discutie.

"PNL face precizarea ca exclude orice participare la un guvern marioneta a lui Traian Basescu, orice colaborare cu lideri politici care inteleg sa se comporte dupa politica bunului plac sa foloseasca institutiile statului in folos personal", a continuat Antonescu.

Presedintele PNL a anuntat ca i-a vot acordat votul de incredere cu 31 de voturi pentru din 31 de membri prezenti.

"In legatura cu situatia politica actuala ne exprimam increderea in faptul ca in orele sau zilele urmatoarea Curtea Constitutionala va lua in va delibera si va da o solutie corecta contestatiei", a mai spus Antonescu.

Antonescu a mentionat ca PNL examineaza toate posibilitatile pentru ca Romania sa gaseasca o solutie pentru criza economica si criza guvernamentala din prezent, un program de guvernare care sa dea tarii solutiile de care are nevoie.

"Biroul politic al PNL m-a mandadat sa conduc toaate discutiile politice pe care le vom avea pentru cautarea celor mai bune solutii", a continuat Antonescu.

#Antonescu alegeri prezidentiale, #Antonescu premier Romania , #Crin Antonescu
Comentarii