Basescu: Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit (Video)

Autor: Ana Ilie
Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 21:05
3125 citiri

Presedintele Traian Basescu l-a ironizat pe Crin Antonescu pentru asa-zisa oboseala de care este deseori acuzat in presa.

Basescu il acuza pe Ponta de minciuna si il compara cu Ceausescu

"Inteleg ca domnul Antonescu a dat al optmiileasaptesutenouazecisitreilea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit", a ras Basescu, reactionand la recentele declaratii ale liderului PNL.

Basescu: Nu ma implicati in campanie, pentru ca ma obligati sa raspund

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca refuza sa se vada in intalniri oficiale cu Traian Basescu pentru ca presedintele este "ilegitim".

Mai mult, Antonescu a avertizat din nou cu suspendarea presedintelui, daca nu il numeste premier pe Victor Ponta dupa alegeri: "Basescu va respecta voturile romanilor la parlamentare pentru ca nu poate risca o noua suspendare si pentru ca va incerca tot felul de combinatii, in conditiile acestui vot".

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...