Basescu catre Ponta: Puteati sa il luati pe Nastase, doar sunteti procuror!

Marti, 16 Martie 2010, ora 21:06
2565 citiri
Basescu catre Ponta: Puteati sa il luati pe Nastase, doar sunteti procuror!
Foto: Realitatea TV

Traian Basescu si Victor Ponta au avut marti, in deschiderea consultarilor de la Cotroceni pe tema revizuirii Constitutiei, un schim de replici ironice, in care liderul PSD "s-a plans" ca lipsind Crin Antonescu nu prea stie ce sa faca, iar seful statului i-a replicat ca ar fi trebuit sa il aduca cu el pe Adrian Nastase.

Intalnirea a debutat cu o remarca a lui Victor Ponta. "Nu avem cafea, domnule presedinte. Daca nu am fost cuminti ieri...", a declarat acesta ironic, in debutul intalnirii, informeaza Mediafax.

Replica sefului statului a fost prompta: " Nici eu nu am! Astazi e ziua in care nu se da cafea ". "O sa fim cuminti azi, poate data viitoare", a continuat, la randul sau, Ponta.

"Lipsind Crin Antonescu, eu nu stiu ce sa fac", a continuat liderul PSD duelul verbal cu presedintele, facand referire la ironiile lansate de Traian Basescu in declaratia de presa facuta luni, la finalul primei runde de consultari. "Asta nu am dubii, dar puteati sa-l luati pe Adrian Nastase, sa stiti ce sa faceti", a replicat Traian Basescu.

Victor Ponta, razand, a afirmat ca-l va lua pe presedintele CN al PSD la urmatoarele consultari. "Luati-l, ca sunteti procuror", a transat Traian Basescu subiectul.

Cuvantul de inceput al presedintelui Basescu a mai continut cateva ironii adresate social-democratilor, dar si reprezentantilor PNL.

#Victor Ponta Antonescu Cotroceni, #Ponta Basescu Nastase consultari , #Crin Antonescu