Basescu, despre Stanisoara: Poate ii asigura lui Antonescu sustinerea masoneriei

Marti, 12 Martie 2013, ora 23:54
3547 citiri
Basescu, despre Stanisoara: Poate ii asigura lui Antonescu sustinerea masoneriei
Foto: Digi24

Presedintele Traian Basescu s-a aratat surprins de plecarea lui Mihai Stanisoara din PDL la PNL, spunand ca nu intelege de ce acesta a "abandonat" partidul si excluzand posibilitatea ca fostul sau consilier pe probleme de siguranta nationala sa ii asigure lui Crin Antonescu o sustinere a serviciilor secrete.

Invitat, marti seara, la Digi24, Traian Basescu a fost intrebat cum vede plecarea lui Stanisoara la PNL.

"Pe mine m-a surprins, nu l-am inteles deloc, nu am inteles de ce a plecat. Am lucrat bine cu el, a fost ales vicepresedinte odata cu Blaga, a fost ministru, consilier al meu, cum a fost si Blaga(...) A fost in echipa lui Vasile, de ce abandonul asta al partidului? Eu m-am asteptat sa depuna el o motiune (la sefia PDL - n.red.)", a raspuns presedintele.

Intrebat de moderator daca Mihai Stanisoara ii asigura acum lui Crin Antonescu accesul in lumea serviciilor de informatii, asa cum se zvoneste in presa, Traian Basescu a raspuns foarte ferm: "Pot sa va dau scris acum ca nu".

"Accesul la serviciile de informatii? Exclus! Poate o sustinere a masoneriei, asta e altceva", a declarat presedintele, facand trimitere la faptul ca atat Mihai Stanisoara, cat si Sorin Frunzaverde, apropiat al sau care a parasit, de asemenea, PDL pentru PNL, sunt masoni.

Intrebat daca el a beneficiat de sustinerea masonieriei, Traian Basescu a raspuns: "Eu nu cred ca am beneficiat de ea vreodata. Sau nu am stiut de ea".

Cat despre scopul urmarit de Crin Antonescu prin aducerea in partid a lui Stanisoara, presedintele a spus ca vede in acest gest "altceva".

"El aduna fiecare picatura, ceea ce nu a fost in modul meu de a lucra. Eu am lucrat pe dimensiuni mari ca politician. El - picatura cu picatura", a comentat presedintele stilul lui Crin Antonescu de a face politica.

#Basescu Stanisoara PNL, #Basescu masonerie, #Basescu Antonescu Stanisoara servicii , #Crin Antonescu