Basescu, despre Stanisoara: Poate ii asigura lui Antonescu sustinerea masoneriei

Marti, 12 Martie 2013, ora 23:54
3499 citiri
Basescu, despre Stanisoara: Poate ii asigura lui Antonescu sustinerea masoneriei

Presedintele Traian Basescu s-a aratat surprins de plecarea lui Mihai Stanisoara din PDL la PNL, spunand ca nu intelege de ce acesta a "abandonat" partidul si excluzand posibilitatea ca fostul sau consilier pe probleme de siguranta nationala sa ii asigure lui Crin Antonescu o sustinere a serviciilor secrete.

Invitat, marti seara, la Digi24, Traian Basescu a fost intrebat cum vede plecarea lui Stanisoara la PNL.

"Pe mine m-a surprins, nu l-am inteles deloc, nu am inteles de ce a plecat. Am lucrat bine cu el, a fost ales vicepresedinte odata cu Blaga, a fost ministru, consilier al meu, cum a fost si Blaga(...) A fost in echipa lui Vasile, de ce abandonul asta al partidului? Eu m-am asteptat sa depuna el o motiune (la sefia PDL - n.red.)", a raspuns presedintele.

Intrebat de moderator daca Mihai Stanisoara ii asigura acum lui Crin Antonescu accesul in lumea serviciilor de informatii, asa cum se zvoneste in presa, Traian Basescu a raspuns foarte ferm: "Pot sa va dau scris acum ca nu".

"Accesul la serviciile de informatii? Exclus! Poate o sustinere a masoneriei, asta e altceva", a declarat presedintele, facand trimitere la faptul ca atat Mihai Stanisoara, cat si Sorin Frunzaverde, apropiat al sau care a parasit, de asemenea, PDL pentru PNL, sunt masoni.

Intrebat daca el a beneficiat de sustinerea masonieriei, Traian Basescu a raspuns: "Eu nu cred ca am beneficiat de ea vreodata. Sau nu am stiut de ea".

Cat despre scopul urmarit de Crin Antonescu prin aducerea in partid a lui Stanisoara, presedintele a spus ca vede in acest gest "altceva".

"El aduna fiecare picatura, ceea ce nu a fost in modul meu de a lucra. Eu am lucrat pe dimensiuni mari ca politician. El - picatura cu picatura", a comentat presedintele stilul lui Crin Antonescu de a face politica.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...