Crin Antonescu ameninta cu demisia din PNL?

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 12:10
8220 citiri
Crin Antonescu ameninta cu demisia din PNL?

Liberalii se reunesc, miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National, iar surse liberale sustin ca au de ales intre intrarea la guvernare "sub bagheta" fostului premier Calin Popescu Tariceanu, si ramanerea in opozitie, cu Crin Antonescu in frunte.

In fata perspectivei de a fi dat jos de la conducerea liberalilor, Gandul scrie ca actualul presedinte, Crin Antonescu, urmeaza sa ameninte cu demisia daca liderii locali trec de partea lui Tariceanu.

Pe de alta parte, Tariceanu a incercat, marti, pe parcursul intregii zile, sa adune sustinere pentru intrarea la guvernare. Nici n-a fost foarte greu, pentru ca multi dintre presedintii de organizatii s-au aratat deja satui de anul petrecut in opozitie, sustin sursele liberale citate de Gandul.

Potrivit acestora, Taricanu a mai avut o discutie cu Traian Basescu pentru a afla oferta concreta a acestuia, cu care urmeaza sa se prezinte miercuri in fata CEx. Pentru a avea sanse in fata liberalilor, fostul premier trebuie sa avanseze o propunere infailibila de sef al Guvernului.

Zvonurile aruncate pe piata politica avanseaza doua nume: Mugur Isarescu sau Mihai Razvan Ungureanu. Cel de-al doilea nu ar fi agreeat de liberali, fiind perceput ca "omul lui Traian Basescu".

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....