Crin Antonescu: Patriciu s-a comportat "ca un mogul" in cazul filmului cu Basescu

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 00:34
3802 citiri
Crin Antonescu: Patriciu s-a comportat "ca un mogul" in cazul filmului cu Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca Dinu Patriciu "s-a comportat ca un particular" in situatia prezentarii filmului din mitingul din 2004 si a emis ipoteza ca omul de afaceri ar fi aflat ca un ziar a intrat in posesia inregistrarii si acest lucru l-ar fi determinat sa povesteasca.

"E probabil, daca ma puneti sa emit o ipoteza, e probabil ca Dinu Patriciu, om informat, o fi aflat ca un ziar a intrat in posesia acestui film si s-a hotarat sa-l publice, si afland, a vorbit despre chestiunea asta. Nu stiu, e o ipoteza. Intrebati-l pe domnia sa, pentru ca in toata aceasta poveste este evident ca domnul Dinu Patriciu s-a comportat ca un particular, a actionat ca un particular, ca un mogul, in fine, cum i-ati consultat in zilele respective si pe dansul, si pe domnul Vantu, si nu in calitatea sa de membru al PNL. E o persoana privata care a actionat cum a crezut de cuviinta", a sustinut Antonescu, la Realitatea Tv.

Liderul liberal a reiterat ca "PNL nu are nici cel mai mic amestec in aceasta chestiune".

Pe de alta parte, liderul liberal si-a exprimat si punctul de vedere cu privire la ultimele zile de campanie. "Eu, de pilda, sunt tentat sa dau crezare unor zvonuri cum ca partizanii lui Traian Basescu, impinsi de la comandament, ar putea sa se dedea chiar la actiuni destul de tulburate, la blocari de puncte, blocari de circulatie, un soi de revolutie portocalie intarziata.

Cam ce-am vazut azi la Timisoara, la Brasov, un palc de oameni in centrul Bucurestiului...", a spus el. Antonescu a afirmat si ca se asteapta la un "aviz smuls nu stiu de unde in ultima instanta cum ca nu stiu ce film a fost trucat". Presedintele PNL a comentat ca astfel de "chestiuni" nu vor schimba insa rezultatul votului, dand propriul pronostic: 55%-45% in favoarea lui Mircea Geoana.

Presedintele Traian Basescu a solicitat luni Institutului National de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care sa se stabileasca daca imaginile din campania electorala din toamna anului 2004 contin urme de interventie tehnica, informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a anuntat, sambata, ca il da in judecata pe Dinu Patriciu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", precizand ca omul de afaceri a afirmat ca l-a vazut pe seful statului lovindu-l de doua ori pe copilul din Ploiesti, iar pe ziarul "Gardianul", pentru ca a prezentat un film trucat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Crin Antonescu Dinu Patriciu, #Patriciu actiune ca particular, #filmul Traian Basescu baiat , #Crin Antonescu