Dragnea lasa de inteles ca va iesi scandal daca Antonescu nu este numit premier

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 13:14
5180 citiri
Dragnea lasa de inteles ca va iesi scandal daca Antonescu nu este numit premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca reconcilierea politica depinde de Traian Basescu, adica numirea lui Crin Antonescu premier.

"Depinde cum vede dumnealui concilierea pentru ca momentan Romania este o tara dezbinata. Propunerea pe care am facut-o noi e ca cei 5.200.00 de romani, care l-au votat pe Geoana si Antonescu, au dreptul sa fie reprezentanti si l-am propus pe Crin Antonescu premier. Daca il accepta va fi adevarat ce a spus presedintele azi (miercuri n.red.)", a spus social democratul.

Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga ca in cazul in care Traian Basescu va propune un Guvern care are formula celor precedente s-ar putea sa iasa scandal.

"Daca vine din nou cu o formula de Guvern ca cele de pana acum s-ar putea sa iasa cu scandal", a mai adaugat Dragnea.

Traian Basescu a fost validat miercuri de Curtea Constitutionala ca presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut cel mai mare numar de voturi la turul doi al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie 2009.

Obiectivul principal al mandatului meu este ca fiecare roman sa simta ca presedintele este si al lui, indiferent cum a votat. Acesta este crezul meu pentru urmatorii 5 ani", a mai adaugat seful statului.

#Liviu Dragnea Antonescu premier, #PSD sustine premier Antonescu , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Neamzu
Neamzu
rank 1
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Asta va caracterizeaza, ii dati jos pe cei competenti pt. a le da locurile SMENARILOR, HOTILOR, MINCINOSILOR, TRADATORILOR, LASILOR, BORFASILOR,... :-))) as putea continua, dar mai pe scurt: CRIMINALILOR COMUNISTI ca ILICI! N-aveti caractere "