Elena Udrea il acuza pe Crin Antonescu de mita electorala

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 14:53
3866 citiri
Elena Udrea il acuza pe Crin Antonescu de mita electorala

Campania electorala debuteaza cu acuzatii: ministrul demis al Turismului, Elena Udrea, deplange "rautatile" din partea jurnalistilor cu privire la subiectul Omar Hayssam si atentioneaza ca liderul PNL, Crin Antonescu, imparte cartele gratuit in Piata Domenii.

Elena Udrea este mai nou membra a staff-ului de campanie al presedintelui Basescu, asa incat si-a creat o noua imagine inclusiv pe blog. Acesta are parte de un nou design, parca reflectand si schimbarile drastice de pe scena politica din ultima perioada.

In ultimul sau post, ministrul demis anunta inceputul campaniei electorale, amintind ca un candidat se pliaza mereu pe profilul alegatorului.

"Presa nu mai este nici ea ce a fost o data. Nici macar jurnalistii nu se mai crediteaza intre ei. Dupa stirea despre si cu Hayssam, ziaristii care au rearuncat-o pe piata au fost luati la intrebari de colegii lor cu privire la credibilitatea surselor... de inspiratie", scrie Elena Udrea, pe blog, referindu-se la noile informatii lansate cu privire la afacerea Omar Hayssam.

Mai mult, pentru ca nutreste sentimente "de simpatie" pentru cea de-a patra putere de stat, Elena Udrea vinde si un pont "preocupatilor pentru adevar": "Se zice ca pe o strada din sectorul 1, undeva pe langa Piata Domenii, se distribuie cartele Orange prepay pentru tot poporul, pentru toata tara, sa ajunga la toata lumea ...iubitoare si sustinatoare a candidatului nostru cel frumos, conform ultimelor sondaje, domnul Crin Antonescu".

Potrivit Elenei Udrea, operatiunea a debutat in iunie si ar fi coordonata de finul unei persoane "cu nume de imparat", care a fost "un fel de imparat pe la Directia de Supraveghere si Control a Vamilor".

"Am un sfat pentru candidatul Crin Antonescu, dar si pentru omul Crin Antonescu: cartelele prepay, ca si votantii platiti sa-ti sustina campania electorala, dauneaza grav sanatatii ...de orice fel!", conchide Udrea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Udrea cartele prepay, #cartele prepay Antonescu, #cartele Orange Antonescu , #Crin Antonescu