Ludovic Orban: Basescu este votat de alcoolici, tigani si probabil de prostituate

Duminica, 08 Noiembrie 2009, ora 19:44
7474 citiri
Ludovic Orban: Basescu este votat de alcoolici, tigani si probabil de prostituate

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca actualul presedinte este votat de alcoolici, tigani si probabil de prostituate.

"Eu as rezuma asa cine voteaza cu Basescu: alcoolici, tiganii (...) prostituatele, probabil, desi ma indoiesc ca prostituatele vor vota cu Basescu, avand in vedere cum arata (seful statului, n.r.)", a declarat Orban, citat de Realitatea TV.

Pe de alta parte, candidatul liberal si presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Zalau ca se distanteaza de declaratiile colegului sau si ca respecta voturile tuturor cetatenilor, inclusiv ale tiganilor, prostituatelor si drogatilor.

"Tiganii, prostituatele, drogatii, fara a-i asocia, sunt cetateni cu toate drepturile, atata vreme cat nu sunt condamnati in aceasta tara, sunt oameni pe care-i respect, al caror drept de vot il respect si care, in cazul prostituatelor si drogatilor, sunt niste victime, niste oameni in suferinta care trebuie ajutati", a afirmat Antonescu, precizand ca, fata de aceste categorii sociale, raportarea trebuie sa fie una "crestina si civilizata democratic", iar nu una "ostila sau dispretuitoare".

"Daca Ludovic Orban a facut o asemenea declaratie, ma distantez de ea, nu o impartasesc. Cred ca e o greseala. Ludovic Orban este un om care din 1990, de cand il cunosc, a actionat in spiritul valorilor liberale, care inseamna tocmai toleranta, drept la diversitate si respectarea principiilor pe care tocmai le-am enuntat. Sunt convins ca si domnul Orban, daca a facut o asemenea afirmatie, a facut-o luat de valul tensiunii si entuziasmelor electorale. Este regretabil si sunt convins ca, daca a facut-o, domnul Orban este primul care o regreta", a declarat Antonescu.

Prezidentiabilul PNL a tinut sa mai puncteze ca nu are nicio indoiala ca Traian Basescu, la fel ca si restul candidatilor, are un electorat alcatuit din oameni diversi.

"Consider absolut periculos sa deosebesc intre electorate, ca al unuia e mai bun, al altuia e mai rau. Sunt convins ca pe Traian Basescu il voteaza foarte multi oameni de buna calitate, de buna credinta, sunt oameni al caror vot il respect in egala masura cu al oamenilor care ma voteaza pe mine", a mai afirmat Antonescu, adaugand ca democratia inseamna reprezentare si ca nu uita ca in spatele lui Traian Basescu sau al lui Mircea Geoana "stau voturile romanilor".

El a mai precizat ca fiecare om politic este sustinut de voturi "la fel de valabile, la fel de respectabile".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ludovic Orban voturi Basescu, #Orban tigani drogati prostituate, #Crin Antonescu critica Orban, #Crin Antonescu declaratii Orban , #Crin Antonescu
Comentarii