Ziare.com

Presa de azi: Liberalii spun NU Aliantei D.A.

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 07:16

   

Presa de azi: Liberalii spun NU Aliantei D.A.
Liberalii i-au dat un vot de incredere presedintelui Crin Antonescu pentru a purta toate discutiile cu celelalte partide privind formarea unei eventuale coalitii guvernamentale, dar acest vot nu le da prea multe sperante ca vor ajunge iar la putere.

Liberalii spun NU Aliantei D.A., anunta Jurnalul National. Crin Antonescu s-a pronuntat ieri in sedinta Biroului Permanent Central al partidului impotriva unei aliante cu PD-L, iar la finalul sedintei a declarat ca PNL nu va participa la formarea unui guvern "marioneta" al lui Traian Basescu.

"PNL face precizarea pentru toti cei interesati ca exclude orice participare la un guvern "marioneta" al lui Traian Basescu, ca exclude orice colaborare la guvernare cu lideri politici care inteleg sa se comporte cu o dictatura a bunului plac, ca un partid unic, care inteleg, au inteles si inteleg in continuare sa foloseasca institutiile statului in folosul unui singur partid", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal avea in buzunar, in timpul discutiilor din forurile de conducere a partidului, invitatia oficiala de la PD-L la o discutie despre o guvernare comuna. Antonescu si-a precizat din start pozitia anti-PD-L, in jurul sau raliindu-se lideri precum Ludovic Orban, Norica Nicolai, Radu Stroe.

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu n-a mai avut prea mult succes in a-si sustine pledoaria pro-PD-L si a transmis doar mesajul ca PNL ar trebui sa ramana deschis discutiilor cu toate partidele.

Liderii liberali au brodat pe tema guvernarii de la o extrema la alta: Teodor Melescanu ar fi vrut un guvern de uniune nationala, iar Puiu Hasotti "opozitie neagra", dupa cum comentau liberalii pe holuri. Desi cu o zi inainte pe multi liberali ii tenta reintrarea la guvernare, pusi in fata unui vot pro sau contra Antonescu, in BPC, n-au prea avut loc de intors. "Au inghitit toti galusca", se bucura un antipedelist.

Incredere pentru Crin Antonescu, titreaza Cotidianul. Crin Antonescu a primit, cu unanimitate de voturi, votul de incredere al Biroului Politic Central al PNL. Conducerea liberala a luat de asemenea hotararea de a exclude orice participare la un guvern-marioneta al lui Traian Basescu.

Presedintele liberal a precizat ca a primit o scrisoare, dar si un telefon "foarte protocolar si politicos" din partea liderului PD-L, Emil Boc, in care PNL era invitat la discutii, la negocieri privind alcatuirea unei noi majoritati parlamentare.

Antonescu a exclus insa astfel de discutii pana la validarea noului sef al statului. "I-am raspuns si noi destul de politicos, sper, si o sa-l si sun pe domnul Boc in acest sens, aratandu-i ca, din punctul nostru de vedere, deocamdata, pana cand nu avem o decizie a CCR, pentru ca toate aceste discutii vor trebui purtate la un moment dat si cu un presedinte care sa fie in plenitudinea legitimitatii sale, nu putem avea astfel de discutii", a spus Antonescu.

El a adaugat ca negocieri pentru o noua majoritate parlamentara nu pot avea loc atata vreme cat exista in procedura parlamentara un prim-ministru, Liviu Negoita, desemnat chiar de PD-L. "Pana cand acest premier desemnat nu-si retrage mandatul sau nu este eventual invalidat de un vot al Parlamentului, evident ca nu putem purta o discutie pe acest subiect", a mai spus Antonescu.

Liderul liberal a mentionat ca nu a solicitat conducerii partidului sa fie desemnat pentru postul de premier intr-un eventual viitor guvern din care ar putea face parte PNL.

"Pentru ca nici nu am avut aceasta intentie si nici BPC nu are in atributii sa acorde postul de premier. Daca PNL va avea acum sau alta data functia de prim-ministru, organismul care decide asupra nominalizarii primului-ministru este Delegatia Permanenta si nu suntem acum in aceasta situatie", a afirmat presedintele liberal.

Decizia CCR, hotaratoare. Antonescu refuza, deocamdata, un guvern cu PD-L, potrivit Gardianul. Liderul PNL a exclus, in continuare, orice colaborare la guvernare "cu lideri politici care inteleg sa se comporte cu dictatura dupa bunul plac".

In acest context, Antonescu a declarat ca raspuns la scrisoarea trimisa liberalilor de liderul PD-L, Emil Boc, ca eventuale discutii nu se pot purta decat dupa validarea noului sef al statului, reamintindu-i si ca exista inca un premier desemnat, in persoana lui Liviu Negoita.

"Domnul Emil Boc, in calitate de presedinte al PD-L, mi-a adresat o scrisoare, mie, ca presedinte al PNL, mi-a si telefonat de altfel, procedand foarte protocolar si politicos, prin care ne invita la o discutie, la o negociere privind alcatuirea unei majoritati parlamentare. I-am raspuns si noi destul de politicos, sper, si o sa-l si sun pe domnul Boc in acest sens, aratandu-i ca, din punctul nostru de vedere, deocamdata, pana cand nu avem o decizie a CCR, pentru ca toate aceste discutii vor trebui purtate la un moment dat si cu un presedinte care sa fie in plenitudinea legitimitatii sale. De asemenea, atata vreme cat exista in procedura parlamentara un prim-ministru desemnat, domnul Liviu Negoita, si desemnat chiar de partidul domniilor lor, pana cand acest premier desemnat nu-si retrage mandatul sau nu este eventual invalidat de un vot al Parlamentului, evident ca nu putem purta o discutie pe acest subiect", a raspuns Antonescu scrisorii lui Emil Boc.

Intrebat despre o eventuala solicitare a unui post de premier pentru el, presedintele PNL a spus ca nu a cerut nici un post de premier in BPC.

Din Evenimentul Zilei aflam ca Antonescu intoarce "revolutia portocalie" din PNL. Conducerea liberala a acceptat opozitia propusa de Crin, dar batalia cu sustinatorii guvernarii alaturi de PD-L e abia la inceput.

Antonescu le-a explicat liberalilor ca au de ales intre a refuza, alaturi de el, intrarea la guvernare cu PD-L si o decizie de acceptare a ofertei virtuale facute de Basescu, insa cu un alt presedinte de partid.

Argumentele in sustinerea cauzei sale au fost, o data, ca o mare parte dintre cei care l-au votat in turul I au votat in turul II impotriva lui Traian Basescu, iar, in al doilea rand, experienta liberalilor arata ca nu pot avea incredere in presedinte.

Antonescu a tinut sa-l puna la punct indirect si pe Calin Popescu- Tariceanu, afirmand ca eventualele negocieri trebuie purtate de presedintele partidului plus o echipa desemnata, si nu de fiecare separat.

Teza potrivit careia liberalii nu trebuie sa aiba incredere in democrat-liberali a fost sustinuta si de prim-vicepresedintele Ludovic Orban. Acesta a comentat ca PD-L este plin de oameni care au dezertat de la PNL si ca ar fi ridicol ca liberalii sa guverneze cu acestia. Aceeasi varianta a fost sustinuta si de Norica Nicolai sau Radu Stroe.

De cealalta parte a baricadei, sustinatorii aliantei cu Traian Basescu, aflati in minoritate, au preferat sa-si nuanteze oferta. Tariceanu a acceptat ca este nevoie de o singura echipa de negociere si a spus ca liberalii trebuie sa fie deschisi catre toate variantele, fara a se lasa influentati de trecutul neplacut alaturi de actualul presedinte.

PNL temporizeaza, PD-L insista, titreaza Romania Libera. Presedintele PNL a negat in prima instanta ca, in interiorul sedintei PNL, ar fi cerut postul de premier pentru el insusi, asa cum sustineau surse participante la discutie.

"Daca PNL va avea acum sau altadata functia de prim-ministru, organizatia care decide este delegatia permanenta si nu suntem in aceasta situatie. Nu s-a discutat un asemenea subiect", spunea Antonescu dupa BPC.

Ulterior, el a dezvaluit intr-o emisiune TV ca ar accepta sa fie prim-ministru intr-un guvern cu PD-L, cu conditia ca echipa sa fie aleasa de el si sa aiba majoritate solida in Parlament. Presedintele PNL considera insa ca Traian Basescu nu ar accepta o asemenea solutie si a precizat ca, daca PD-L va iesi de sub dominatia sefului statului, PNL se va aseza la discutii cu reprezentantii partidului. Totodata, Antonescu a mai spus ca a fost sunat de Emil Boc, care i-a cerut, ca si in scrisoare, sa inceapa negocierile pentru formarea guvernului.

La randul sau, Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca, daca va fi dorit in Executiv pentru un post de ministru, va accepta oferta. Fostul presedinte al PNL, cel care a deschis practic usa discutiilor pentru PD-L, a fost ieri scos pe tusa de decizia colegilor, care l-au mandat pe Antonescu sa poarte negocierile urmatoare. Din explicatia consilierului prezidential, Sebastian Lazaroiu, de ieri, reiesea ca telefonul lui Traian Basescu catre Tariceanu a venit pentru ca presedintele PNL s-a dovedit a fi inflexibil.

Crin Antonescu: As fi gata sa-mi asum functia de premier, scrie Gandul. PNL nu se duce la discutii cu PD-L in absenta unei decizii a Curtii Constitutionale privind alegerile prezidentiale si cata vreme exista un premier desemnat.

Liberalii au stat ore in sir in spatele usilor inchise ca sa se hotarasca daca stau in opozitie sau merg la putere. In timp ce presedintele le-a transmis telefonic invitatia sa de a intra la guvernare alaturi de PD-L, prin fostul premier Calin Popescu Tariceanu, seful PNL Crin Antonescu i-a raspuns ca liberalii nu vor face parte dintr-un "Guvern-marioneta", lasand sa se inteleaga ca prima conditie pentru a incepe negocierile este sa primeasca postul de premier.

"Daca ar exista o majoritate parlamentara sau PNL i-ar reveni postul de premier, as fi gata sa-mi asum aceasta functie. Nu cred insa ca este o varianta probabila. Alta varianta nu ar fi. Este normal ca presedintele partidului sa-si asume acest lucru", a spus Antonescu.

Inainte de a face aceasta afirmatie insa, el a aratat, imediat dupa ce a primit votul de incredere al colegilor sai din conducerea partidului, ca refuza orice colaborare, la guvernare, cu "lideri politici care inteleg sa se comporte cu dictatura dupa bunul plac". "PNL exclude orice participare la un Guvern - marioneta al lui Traian Basescu", a spus Antonescu.

Motivul pentru care Traian Basescu l-a sunat pe Calin Popescu Tariceanu il reprezinta faptul ca fostul premier este "un lider influent in PNL", iar din cauza atitudinii presedintelui liberal, s-au rupt toate puntile de comunicare cu Crin Antonescu, a declarat consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

"Eu cred ca Antonescu, chiar daca e presedintele PNL, a luat foarte multe decizii intre cele doua tururi de scrutin - sigur, avand o oarecare libertate din partea partidului pe care il conduce - dar a luat multe decizii care pentru noi au fost greu de inteles, incepand cu acea alianta cu PSD", mai spune Sebastian Lazaroiu.

El a adaugat ca presedinte al PNL este Crin Antonescu, dar ca acesta a fost vehement intre cele doua tururi impotriva lui Traian Basescu. "A spus ca votul lui si votul partidului trebuie sa fie impotriva lui Traian Basescu. In conditiile astea, s-au rupt toate puntile de comunicare. De altfel, si dupa ce a fost evident ca, dupa numararea voturilor, Traian Basescu a fost castigatorul alegerilor, Crin Antonescu a pastrat aceeasi linie. Calin Popescu Tariceanu, chiar daca nu mai e presedintele partidului, ramane un lider influent in PNL", a mai spus Lazaroiu.

Calin isi strange oastea, informeaza Ziua.Chiar daca Antonescu si prim-vicepresedintele Ludovic Orban, principalii sustinatori ai ideii ca PNL sa ramana in opozitie, au incercat sa lase impresia ca lucrurile sunt sub control, dincolo de usile inchise ale BPC s-au auzit cuvinte grele si reprosuri.

Antonescu nu a ezitat sa-si arate barbatia scotand in relief faptul ca el este presedintele partidului si ca ceea ce a spus cu o seara in urma despre colegul sau Calin Popescu Tariceanu ramane valabil.

"Nu pentru faptul ca domnul Tariceanu nu are nicio calitate sa negocieze, sa angajeze, sa se iteasca la gardul partidului aratand farmecele partidului - dincolo de chestia asta, care cred ca il pune intr-o situatie jenanta pe domnia sa ca om politic, ca om care a fost prim-ministru, presedinte al unui mare partid -, dincolo de asta este un semnal dupa parerea mea extrem de pagubos. Daca un om care s-a batut cu Traian Basescu (...) fuge in directia sa sa pupe papucul sultanului, dati-mi voie sa spun aceste cuvinte tari, ca altfel nu pot sa citesc acest episod (...) e jenant", au fost opinii exprimate de Antonescu si care l-au deranjat pe fostul premier.

Cele 31 de voturi "pentru" si doua abtineri i-au dat dreptul lui Antonescu sa anunte ca telefonul venit din partea presedintelui PD-L Emil Boc este cumva tardiv si pana nu se va lamuri situatia premierului desemnat Liviu Negoita liberalii nu au ce negocia.

Pe de alta parte, surse din PNL ne-au informat asupra faptului ca, in seara dinaintea BPC, Victor Paul Dobre, Dan Motreanu, Puiu Hasotti, Marian Petrache si Radu Stroe au inrosit telefoanele vorbind cu majoritatea liderilor de filiale. Aceleasi surse ne-au pomenit si despre reprosurile primite de Antonescu caruia i s-a imputat ca nu mai are un cuvant in partid.

Ieri pe holurile Palatului Parlamentului unii lideri din teritoriu vorbeau despre faptul ca "Antonescu a spus clar ca daca nu castiga alegerile isi da demisia. Nu poate sa-l intrebe nimeni daca partidul asta nu si-a schimbat numele in Patriciu SRL?"

Sursele noastre ne-au mai spus si despre faptul ca Tariceanu nu exclude posibilitatea de a face tandem in viitorul guvern cu Mihai Razvan Ungureanu in pozitia de prim-ministru, iar fostul premier sa primeasca postul de vicepremier si ministru de Externe.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
38 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Se pare ca sunt mult mai importante interesele lui Patriciu,decat dorinta electoratului!!!

Vor ramane si fara simpatizanti dar si fara ROMGAZ-ul de care se tine scai Dinu Paturica.

 

Liberalii...

... sa faca bine sa-si aleaga un lider competent, un lider care sa se gandeasca si la interesele tarii nu numai la cele ale lui Patriciu. Si, sa fie liberalii multumiti ca li se ofera sansa de a intra la guvernare, sa faca ce trebuie ca sa-si spele rusinea de a fi fost tarat in mocirla rosie de catre Crin. Liberalii au acum posibilitatea sa arate ce pot si sa-si deschida calea pentru alegerile din 20012.
PNL nu inseamna Antonescu, Orban si Norica... Acestea sunt deja deseuri de care partidul trebuie sa se debaraseze...

 

Pe cele drepte,

in PNL au cam ramas scursurile..... din ce a avut mai bun partidul, cei mai multi au plecat sau.... s-au sclerozat !!!

Cu oameni ca Antonecu, Orban, Fenechiu, Chiuariu, Nicolai, etc...PNL se autodistruge !!

Dincolo de orgolii este doar vid in acest partid!!!

 

Afara cu Antonescu

Si Orban. S-au sinucis politic

Pina Toavrasul care a fost ofiter de Securitate si turnator la Securitate cu dosar nr 3990/9.11.1973, Traian Basescu, nu va fi ARESTAT - nu au ce cauta in BARCA DROGATILOR

Daca LIBERARI - fac alianta cu DROGATI - vor disparea de pe scena politica....

sa inteleg ca te supara si

Antonescu care a colaborat cu securitatea si Geoana fiu de securist, dar pe ei ai uita sa-i scrii, nu-i asa??

Asa-i: "l-a sinucis" politic pe Baisecurila!

Asa-i: l-a "sinucis politic" pe Baisecurila!

Liberalii se teansforma incet dar sigur in "aripa tanara" !

.

liberalii spun un DA hotarat guvernarii

Dar vor sa pacaleasca inca o data electoratul care i-a votat crezand in verticalitatea, morala si bunul simt promovate cu insistenta de marioneta chucky, dar inexistente in politica unde primeaza numai interesele.Ca orice cocota cu ifose, in calduri, care mai intai te respinge usor, aparent, dar de fapt abia astepta, chucky stie ca va fi spulberat ca sef al pnl daca nu aduce partidul la guvernare tot asa cum a patit si tariceanu.Acesta se pare ca a invatat lectia din 2008 si a marsat primul la ciolan, va fi urmat repede de ceilalti amatori, marea majoritate, cu sau fara antonescu, pnl va fi la guvernare.

Ce-ar fi... ?

daă toți pedeliștii impuțiți, s-ar abține de la pronunțarea numelor Antonescu și Orban ?
Faptul că marinarul bețiv și chior a furat alegerile nu vă dă dreptul să tot mușcați din partea dorsală a peneliștilor.
Mai bine v-ați infrupta din vorbele bețivului că au aceeași valoare.
Mai bine sinucis politic decat nevertebrate taratoate in fața unui chior bețivan.

Preasfinte Voievod Neagoe Basarab, ocrotitorul Romaniei Eterne!!!

Preasfinte Voievod Neagoe Basarab, ocrotitorul Romaniei Eterne!!!

Da-le viata lunga si fericita lui Traian Basescu, Vasile Blaga, Adrian Videanu, Emil Boc, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Sulfina Barbu, Sivian Ionescu... sefilor din MAI, SRI, SIE si BEC care l-au ajutat pe Traian Basescu sa cistige recentele alegeri prezidentiale, dupa cit de cinstit, corect si legal a obtinut acesta victoria, Amin.

da cetatene revoltat

ai o logica de strungar si prelucrator prin aschiere.
si ofiter si turnator? barca drogatilor?
mai ,voi nu sunteti eficienti si 'dasta suntem in situatia economica in care suntem. daca vrei sa vinzi un rrahat pa net ,logic ar fi sa legi doua cuvinte care fac sens,zic eu. dar tu si porccul gripat si deghizat ,niet.

@arthas

Daca nu le-am mai pronunta numele ne-am simti, probabil, mai bine dar, la ***, e un rau necesar! Infractorii, japitele si agentii ascunsi trebuie aratati cu degetul!

Ce poti face cu un partid condus de Crin Naomi, Norica Nikita si cetăteanul turmentat Ludovic?

.

Mai PD-L-acilor mai scutiti-ne de grija fata de ce se intampla cu PNL ! Daca se sinucid este TREABA LOR NU A VOSTRA . Poate prefera sa se sinucida , decat sa fie UCISI de TOV. Ba-SECU & co..

..........................

Ptr : 3trandafiribaroi

Cind DICTATORUL BESESCU - a dat ordin sa se FRAUDEZE ALEGERILE - ca toti cei pusi in functie sa-si pastreze posturile prin O.U.G. a lui BOC , s-a gindit la imposibilitate de a face alianta ????
NU - pentru ca in toata tara au trimis numai amenintari de mai multe feluri , el va tine sub talpa inca 5 ani ROMANIA , iar el a si declarat ca nu va pleca de la COTROCENI.
Deci sa intelegem ca acest indivit face ce vrea el , iar noi suntem "TAMPITI" lui....
Cum ne-a lasat fara FLOTA - asa ne va lasa si fara BOGATIILE ACESTUI POPOR...

Nota de plata

Basescu cauta fraierii pe care sa-i puna sa achite nota de plata a dezmatului economic provocat de catre el si bocii alesi de el. FMI-ul nu mai da bani daca nu sunt dati afara bugetari si daca nu sunt reduse salariile. Cine a batut palma cu FMI-ul si a profitat de sacii de bani sa achite acum si nota de plata. Si sa ia si injuraturile romanilor furiosi.

mai geoge corectu'

Pana la urma e sau nu nevoie de reforme? Cand e nevoie doar penele e bun, cand e de tras ponoasele doar pedeleul, cam asa am dedus eu din tot putul gandirii tale. Vad ca scrieti fratilor p-aici vrute si nevrute. Voi nu aveti servici? Mai iesiti fratilor, va racoriti, cred ca n-ati mai tras o gura de aer proaspata de o luna de zile! Pai de-aia merg treburile asa cum merg la noi. Prea multi atoatestiutori

Antonescu si ai lui

Am sa dau intotdeauna un vot negativ lui Ludovic Orban si Noricai Nicolau si ,din cate se pare si lui Crin Antonescu daca nu-si revine.

 

Liberalii de azi , pedelistii de maine

Or sa mai ramana 2 (doi) Organ si Norica .

 

;)

Organul lui Norica !!

Organul cu care cateodată Norika Nikita nu vrea să rationeze. După declaratia ei ar fi ovar de babă kolhoznică, urmasă a Brătienilor de Băneasa.

Liberalii spun "nu" fiindcă asa loveste toporul KGB-ist Costache avandu-l coadă pe Crin. Asa a iesit la iveală că partidul liberal istoric de după lovilutia din 1989 este in realitate un cuibusor de nebunii KGB-iste.
A nu se uita stirea care circulă cum că toporul i-a dăruit la nuntă cozii sale 4.000.000 de euroi! Pentru ăstia trebuie să lupti nenică, nu glumă!!

 

 

CAT DE COMPETENT AR FI ANTONESCU CA PRIM MINISTRU? :))

ZERO!! Atunci cand vrei sa ingropi o guvernare, apelezi la crina, el e maEstru in asa ceva. Sa se fi terminat PNL-ul odata cu antonescu, vosganian, orban, norica??
Acesta este modelul de reconciliere liberala, de concordie pentru a sfarsi radicalizarea natiunii. Lideri vremelnici care actioneaza impotriva interesului national pentru satisfacerea vanitatii lor. Alegerile s-au terminat, celebrele sloganuri cu reconcilierea au ramas, prafuite, de domeniul trecutului. Acesta este modul DIFERIT promis in campanie? politica ALTFEL promisa de crina exclude munca in folosul natiunii, eventual trimiterea ei in afara tarii pentru a ramane crina cu prietenii proprietari pe bunul simt in politica. Inutil sa mai amintesc promisiunea de demisie daca pierde alegerile.....Asta in numele consecventei;)

 

Crin Antonescu – Intentii de viitor

Pe 1 dec, dupa ce Antonescu a scapat cu bine de la Timisoara, iesind pe o usa dosnica din cladirea Operei, la propriu, nu metaforic, a declarat: Daca Traian Basescu va iesi din nou Presedintele Romaniei, il vom suspenda!

Asta inseamna ca iar vointa noastra va fi ignorata si calcata in picioare? De ce crede Antonescu ca noi, romanii, vom mai permite asa ceva? E bine totusi ca Antonescu, in prostia lui, a dezvaluit ce au de gand sa faca cei cu care s-a aliat.
Si ce vrea să ne mai transmită Antonescu? Că interesele lui Patriciu sunt mai mari decat interesele romanilor care l-au trimis in parlament…

Hai *** :))

Vulpea cand n-ajunge la struguri, zice că-s acri :))
Măi copii, ce-ar fi dacă l-ați lăsa pe marinarul ajuns președinte prin fraudă să pună mana și să-și facă guvern...
să treacă de parlament...
să-și facă buget...
și să conducă țara, că de aia ne-a furat, ca să ne conducă.
Deocamdată nu fsce decat să latre și să se tarască pe la PNL, UDMR, PSD...etc. doar-doar o face cineva vreo alianță cu el.
Nu, fraților, ați vrut-o, acum luați-o și spălați-vă cu ea pe cap, dar faceți și ce trebuie.
Nimeni nu se va mai băga in jocul vostru...
Dacă, CC va anula alegerile, eu voi vota BĂSE, doar ca să ajungă președinte și să-și rupă gatul cu toți pedeliștii lui nenorociți.

NU-I PERMITE CARACTERUL.

Pre multi a mai pacalit crina in campanie cu vocalizele lui. Insa misiunea ii este alta: haosul!! Doar asa isi poate onora promisiunile fata de paturiciu! Democratia este valabila numai atat cat ii aduce avantaje. In rest, nimanui nu se mai aplica. Cele 4 milioane de euro primite cadou de nunta de la maEstrul paturiciu explica dezacordul crinei cu democratia.

Culmea tupeului

Sa facem un exercitiu (inutil) de gandire, prin care presupunem ca Antonescu sustie interesele lui Patriciu. Inca nu s-a demonstrat nicio legatura intre ei, dar exercitiul nu presupune si existenta unor premise dovedite. Il facem asa, de amorul artei.
Evident ca este grav ceea ce face Antonescu! Este imoral! Ilegal chiar! La stalpul infamiei cu el! Si tot acolo si cu Patriciu!
Pai cum isi permit ei asa ceva?! S-au inscris in PDL si ii fac pantofii lui Basescu?! Nu prea... Ori, in tara asta, in "democratia" de pe la noi, presedintele se bate pentru interesele cetatenilor. Cu o conditie - numele lor sa fie Udrea, Cocos, Videanu, Berceanu, Boc. Sau macar sa fie membri PDL.

Mandra corabia, mester carmaciul!

As fi vrut sa cred ca, in sfarsit, si Romania incepe sa se miste ceva. Ca oamenii au inceput sa inteleaga cat de cat cam cu ce se mananca democratia. Numai ca si aceasta speranta imi este interzisa de atitudinea "cine nu e cu noi e impotriva noastra" a inceputului epocii glorioase postbelice.
Treziti-va, oameni buni! Nu toata lumea trebuie sa se alinieze si sa il aplaude frenetic pe tovarasu' asta care, din nefericire, s-a mai ales cu un mandat! Eu, unul, NU POT si NU VREAU sa sa il iubesc.
Nu pot nici macar sa fiu de acord cu el, iar dragoste cu sila se poate, numai ca se numeste VIOL! M-am saturat sa mi se violeze gandirea cu lupta impotriva comunismului dusa de un individ cu apucaturi staliniste si de lupta impotriva mogulilor dusa de protectorul lui Videanu si Cocos! Si, mai inainte de toate, m-am saturat sa-mi fie foame din cauza unei adunaturi care nu este in stare sa accepte democratia!
De trait, o sa traim bine! cel mai devreme peste 5 ani.

 

ioan m, spui "Treziti-va, oameni buni!" nestiind că din somn si din betie te trezesti, dar din prostie niciodată. Esti exemplul elocvent de rămanere in incremenire, dacă nu o fi ceva mai grav.

Ca să faci apel să se alăture populatia celor infrătiti cu criminalii care prin genocid au cofiscat miscarea anticomunistă si care apoi au jefuit romanul pană la piele,inseamnă ori că nu esti in toate mintile, ori că esti mercenarul hotilor călăi securisto-comunisti!

"...this is the road to hell"

Incremenit, zici?! Da, sunt incremenit! M-au incremenit de "oamenii noi", hotii care striga hotii. Fetele astea cu salarii in euro cu 4 de zero pentru un part-time pe care l-au primit dupa ce taticu' a semnat un contract pentru iluminatul public. Si ministrii care vand scaune de plastic la pret de fotolii de piele catre Metrorex. Si primarii care schimba borduri.
Dar cel mai tare m-a incremenit atitudinea oamenilor ca tine! Oameni care chiar cred in spusele lor si nu vad ca atunci "cand ne e foame, deseneaza peste".
Da-mi voie sa nu ii iubesc si sa nu ii cred. Da-mi voie sa am dreptul la opinie si la libera exprimare. Macar tu, omule, pentru ca nu stiu daca ei mi le mai acorda mult timp, pe motiv ca "cine nu e cu noi, e impotriva noastra".
Si daca tot ce am spus inseamna ca sunt prost, retrograd, sluga supusa sau tot ce mai vrei, atunci iti voi raspunde ca da, sunt si prost, si retrograd si sluga supusa.
Da, nu sunt in toate mintile, din moment ce nu urmez orbeste linia trasata de "conducatorul iubit"!

ioan m, road to hell is paved with good intentions!

D.iavolul isi desăvarseste opera cand reuseste să te convingă că el nu există. Exemplul istoric este Ion Iliescu si mai voalat acolitii lui care au nimicit Romania cum nu au făcut toti inamicii care ne-au ocupat vremelnic.
Poate iti revii! Sănătate!!

@ CIOCOII_NOI_ROZALII

Si cu ce e mai bun Basescu decat Iliescu? Oare nu fura, impreuna cu cei din jurul lui, la fel?! PDL-istii au voie si altii nu. Cel putin asta e atitudinea lor.
Sincer sa fiu, ii iubesc la fel de mult. Ii iubesc daca putem cuantifica iubirea la negativ.
In schimb, nu pot sa nu ii respect pe cei din PNL. Macar pentru simplul motiv ca isi pastreaza verticalitatea si nu bat temenele in fata lui Basescu.

Nu-ti dai seama?

Atat timp cat exista PSD si Iliescu in Romania nu se poate face nimic. Este logic ca se incearca sa se faca ceva, dar aceste proiecte de dreapta nu vor trece de partidul de stanga. Eu cred ca lui Base i-a venit mintea la cap, cat si lui Tariceanu si vor face ceva cat mai curand posibil. Dar asta depinde de cei de la PSD sa ii lase. PNL nu-si mai poate permite sa fie in opozitie pentru ca nu ar mai fi decat istorie. Gandeste-te! Nu lasa ura sa-ti intunece mintea.

ORGOLIU PROSTESC!

De 20 de ani politicienii ne invata cum sa nu iti pese de poporul care te-a votat. Domnule Crin Antonescu demisionati si lasati un OM la conducerea PNL si nu un afacerist sa conduca acest partid istoric. Nu va pasa de istorie, de popor, de oamenii care va dau sfaturi, ci doar de cei care au investit niste bani in campania dumneavoastra, carora va simtiti obligat sa le faceti mofturile. Eu, daca as fi in locul dumneavoastra, desi nu-mi doresc asta, as respecta ceea ce Dumnezeu spune in Cartea Sfanta "deschideti inima si nu mintea". Aici a castigat Basescu. A dat impresia ca ii pasa de poporul roman. Si poporul a votat.

 

CORECT!!!

.

Pentru Silvia.

Eu cred ca liberalii nu se vor lasa tiriti in mocirla portocalie.Cred ca au atita demnitate si onoare sa nu guverneze alaturi de lichele ca Udrea,Videanu,Berceanu si tovarasul secretar de partid de la Combinatul Siderurgic Hunedoara,D-l Pogea.Si Silvia draga,crd ca in anul pe care l-ai indicat tu,adica 20012,nu va mai exista nici PDL nici PSD

 

E NORMAL CA SLUGILE LUI PATRICIU SA FACA JOCUL HOTILOR, CHIAR DACA ASTA AFECTEAZA GRAV ROMANIA.

Este inca o dovada a incrancenarii acestei batalii electorale in care hotii puscariabili au alcatuit MONSTRUOASA COALITIE ANTIBASESCU A HOTILOR SI TRADATORILOR DE NEAM SI DE TARA. Desi este clar pentru oricine gandeste limpede, ca lupta s-a incheiat si nu mai exista nici o sansa de a schimba ceva pentru urmatorii cinci ani, ei continua sa faca ,,valuri" care ne afecteaza pe noi, cetatenii acestei tari. Pentru ei insa asta nu conteaza, noi nu contam....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor