Vanghelie: Nu o sa votez in viata mea sa intram la guvernare cu Basescu

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 15:58
908 citiri
Vanghelie: Nu o sa votez in viata mea sa intram la guvernare cu Basescu
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca el se va exprima impotriva unei colaborari cu Traian Basescu si ca nu-l intereseaza discutiile despre cine vrea sa intre la guvernare, apreciind totodata pozitia pe care a adoptat-o liderul PNL, Crin Antonescu.

"Pe mine unul nu ma intereseaza discutiile vis-a-vis de cei care vor sa intre la guvernare, eu nu o sa votez in viata mea sa intram la guvernare vreodata cu Traian Basescu. Din punctul meu de vedere varianta asta este moarta, n-am cum sa-i dezamagesc pe bucuresteni. Daca ei au votat impotriva lui Traian Basescu, nu am cum sa fac asa ceva", a spus Vanghelie.

El a afirmat ca, in ultima instanta, decizia va fi luata in cadrul partidului. "E clar ca va decide partidul, dar nu o sa votez niciodata sa facem ceva cu Traian Basescu", a mai explicat Vanghelie.

El crede ca, in momentul de fata, mai important pentru social-democrati ar fi sa faca "toate demersurile juridice pentru a nu fi proclamat domnul presedinte dictatorul Romaniei".

Vanghelie l-a mai acuzat pe Basescu de "jocuri de culise" in ceea ce priveste discutiile pentru formarea noului Guvern. "In toata campania asta mizerabila a lui Traian Basescu a tinutr-o numai pe asemenea jocuri si poate una din greselile noastre a fost ca nu am stiut sa explicam concret ca jocurile le-a facut intotdeauna Traian Basescu de cinci ani de cand este. Lucrurile trebuie facute transparent, iar ceea ce face Crin Antonescu are din partea mea toata admiratia", a mai spus liderul PSD Bucuresti, regretand ca in campanie social-democratii nu l-au "combatut foarte bine pe Traian Basescu".

#Vanghelie Guvern Basescu, #Vanghelie vot Basescu , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
Poza viroaga36
viroaga36
rank 3
dar v-a chemat cineva la guvernare,