Viorel Catarama: PNL nu ia mai mult de patru la suta la prezidentiale

Sambata, 29 August 2009, ora 23:29
3371 citiri
Viorel Catarama: PNL nu ia mai mult de patru la suta la prezidentiale
Foto: Realitatea TV

"Crin Antonescu imi este foarte drag, dar nu are nici o sansa la prezidentiale", a opinat Viorel Catarama sambata seara, la Realitatea TV. Foarte transant, el a spus ca "PNL nu va lua mai mult de patru la suta in alegeri, batalia se va da intre Traian Basescu si Mircea Geoana".

Fost membru de seama al Partidului National Liberal, omul de afaceri a mai spus ca, in opinia sa, PNL-ul trebuie sa faca o alianta preelectorala.

"Crin Antonescu este candidatul unui partid cu structuri mult mai slabe decat ale celor doua partide mari, cu bani mai putini, si inevitabil se va ajunge la o confruntare intre stanga si dreapta. PNL-ul are un "asset" (lucru de pret N.R.)important, grupul parlamentar. Noi trebuie sa negociem o participare la guvernare", a spus Catarama.

Fara sa-si menajeze deloc colegii de partid, Viorel Catarama a subliniat ca "interesul PNL ca partid este sa fie respectat ca partid de opozitie, in egala masura dusman al PD-L-ului si al PSD-ului".

"Acum, PNL-ul este in situatia de a-si salva pielea pe scena politica, trebuie sa joace la maxim", a adaugat domnia sa.

"Singura mea legatura cu partidul este ca platesc o data pe an cotizatia", a dezvaluit Catarama, dupa ce l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca nu a mai fost acceptat pentru un mandat de parlamentar. "Traian Basescu i-a dat dispozitie lui Theodor Stolojan sa incalce statutul partidului si sa ma scoata de pe listele de candidati", a spus catarama, la emisiunea lui Robert Turcescu.

Despre criza economica, Catarama a subliniat ca "noi nu suntem intr-o criza profunda, eram in criza daca nu luam cele 20 de miliarde de la FMI. Dar exista pericolul ca acea criza din America sa izbucneasca in toata splendoarea ei".

"Ma tem sa nu avem un razboi mondial din cauza acestei crize", si-a continuat scenariul apocaliptic omul de afaceri liberal.

#Viorel Catarama Crin Antonescu, #Viorel Catarama Realitatea TV, #Catarama acuzatii Basescu , #Crin Antonescu