Valeriu Steriu, la TV Ziare.com: Vom ajunge la alegeri anticipate?

Vineri, 16 Octombrie 2009, ora 08:00
1612 citiri
Valeriu Steriu, la TV Ziare.com: Vom ajunge la alegeri anticipate?
Foto: TopBusiness.ro

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog vineri dimineata, incepand cu ora 09.30, cu deputatul PSD Valeriu Steriu, pe tema actualei crize politice.

Mai e aproape o luna si jumatate pana la alegeri, iar lupta pentru impunerea unui premier a devenit acerba. In meciul Klaus Iohannis versus Lucian Croitoru, au de castigat doar candidatii la alegerile prezidentiale. Si daca se va ajunge, printr-un compromis, la o alta solutie, ramane inca problema nominalizarii ministrilor, in special a celui de Interne.

Presedintele Traian Basescu ameninta cu alegerile anticipate daca premierul desemnat, Lucian Croitoru, nu este aprobat de Parlament. PNL, PSD, UDMR si minoritatile raman pe pozitii si il sustin pe primarul Sibiului.

Cine va ajunge premier, si cu ce pret? Va trece Lucian Croitoru de Parlament in urma unui compromis? Ameninta presedintele cu alegerile anticipate doar pentru a castiga timp pana la prezidentiale?

Dar mai ales, ce consecinte are, pe termen mediu si lung, aceasta perioada caracterizata de instabilitate in plan politic pentru economia Romaniei, grav afectata de criza economica?

Valeriu Steriu va raspunde la intrebarile dumneavoastra la TV Ziare.com. Pentru a participa la emisiune intrati AICI vineri, incepand cu ora 09.30.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatilor si acestia va vor raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

O țară vecină rămâne fără guvern și se îndreaptă spre alegeri anticipate. Fostul premier a refuzat propunerea președintelui
O țară vecină rămâne fără guvern și se îndreaptă spre alegeri anticipate. Fostul premier a refuzat propunerea președintelui
Partidul populist bulgar ITN (Există un astfel de popor) a refuzat joi mandatul de formare a unui nou guvern naţional, deschizând calea pentru ca preşedintele Rumen Radev să convoace alegeri...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#Valeriu Steriu Ziare, #alegeri anticipate, #Croitoru desemnat premier, #Klaus Johannis premier , #criza
Comentarii