Elena Basescu, condusa azi pe ultimul drum (Video)

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 11:00
9013 citiri
Elena Basescu, condusa azi pe ultimul drum (Video)
Foto: Romania Libera

Sute de oameni au venit miercuri la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" din Constanta, pentru a o conduce pe Elena Basescu, mama presedintelui Romaniei, pe ultimul drum.

Slujba de inmormantare a inceput la ora 10:00, biserica fiind plina de flori si coroane pe care atat oameni simpli, cat si personalitati politice importante le-au adus.

Mama presedintelui Traian Basescu a murit

Printre primii care si-a facut aparitia la Catedrala Marinarilor in cursul diminetii de miercuri a fost Bercea Mondialu care a adus o coroana de trandafiri galbeni.

Tot o coroana de trandafiri, galbeni si rosii, a adus si Gigi Becali, care a spus ca nu poate sa nu ar fi putut sa nu fie prezent, insa nu a ramas si la slujba de inmormantare.

Mama lui Traian Basescu a murit: Puterea si Opozitia au transmis condoleante

"Cum sa nu vin la mama presedintelui? In momentele astea se face pace. La tristete si veselie, la inmormantare si la nunta, nu? Sincere condoleante", a spus Becali, citat de Mediafax.

La ceremonie mai participa premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, fostii ministri Radu Berceanu si Adriean Videanu, precum si actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu si vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur.

Mama lui Traian Basescu, inmormantata la Constanta

De asemenea, sunt prezenti si Printul Paul de Romania impreuna cu sotia sa, Lia.

Dupa slujba de la Catedrala Marinarilor, cortegiul funerar a pornit spre Cimitirul Central din Constanta, unde Elena Basescu va fi inmormantata alaturi de sotul ei, Dumitru.

Presedintele Basescu, impreuna cu fiica cea mica si sotia lui au ajuns la biserica la ora 9:00. Fiica cea mare, Ioana, a stat toata noaptea la priveghi impreuna cu fratele sefului statului, Mircea Basescu.

Elena Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a murit, luni, la Constanta, la varsta de 82 de ani. Ea suferea de Alzheimer, dar si de cancer.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Elena Basescu moarte imormantare, #Traian Basescu mama Elena, #inmormantare Elena Basescu , #deces mama