Oana Antonescu, o alta EBa, cu origini securiste

Joi, 14 Mai 2009, ora 14:32
10665 citiri
Oana Antonescu, o alta EBa, cu origini securiste

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, nu este singura aspiranta la Parlamentul European bruneta, cu alura de fotomodel si sustinuta puternic de PD-L. Ultima tanara lansata in politica de partidul prezidential este Oana Antonescu.

Asemanari

Atat Elena, cat si Oana fac parte din gama tinerelor cu relatii la nivel inalt, cu un CV impresionant si care nu pot fi deloc ignorate din punct de vedere fizic, calitati ce par a fi indeajuns pentru un scaun in Parlamentul European. Sau, cel putin, asta este conceptia politicienilor de pe malul Dambovitei.

Nici Elena Basescu si nici Oana Antonescu nu ar fi putut candida la europarlamentare daca in spatele lor se aflau doi tati obisnuiti, cu salarii si relatii decente, si nu un Traian Basescu si un Marin Antonescu, ex-consul la Bruxelles.

Oana Antonescu datoreaza ascensiunea in partid exclusiv tatalui, dar si a relatiei acestuia cu presedintele Basescu.

De altfel, Marin Antonescu, devenit vicepresedinte al Consiliului Judetean Dambovita si al organizatiei judetene a PD-L, a explicat faptul ca pozitionarea fiicei sale pe lista partidului a fost "matematica pura": "Oana isi doreste sa candideze, nu a fortat-o nimeni".

Deosebiri

Spre deosebire de Elena Basescu, care si-a dat demisia din tineretul pedelist ca sa-si protejeze tatal de furia eternilor 322, Oana Antonescu candideaza din partea partidului si se regaseste pe locul 10 pe lista PD-L pentru alegerile din 7 iunie.

Ce le mai deosebeste pe Oana Antonescu si pe Elena Basescu? Un certificat de politie politica pe care tatal Oanei l-a primit de la CNSAS.

Spre deosebire de Marin Antonescu, Traian Basescu inca este imbracat in imunitatea oferita de fotoliul de la Palatul Cotroceni, haina de care instanta nu se poate atinge in baza articolului 84 din Constitutie.

Cine este Oana Antonescu?

Copia la indigo a Elenei Basescu, cu un blazon ceva mai searbad, dar cu acelasi obiectiv - sa se bata pentru drepturile Romaniei in Parlamentul European, este, in prezent, asistent la cabinetul europarlamentarului Rares Niculescu.

Inainte sa ocupe actuala functie, Oana Antonescu a fost consilier la Cancelaria primului-ministru in Cabinetul Tariceanu I in perioada 2005-2007, pe perioada cand azi decedata Alianta D.A. inca se mai tinea pe niste picioare scheletice.

Pentru pozitia a 10-a pe lista PD-L, Oana s-a luptat si cu fosta consiliera lui Theodor Stolojan si, totodata, actuala consiliera a premierului Emil Boc, Andreea Vass, numai ca liderii organizatilor din partid au considerat ca bruneta Oana Antonescu poate reprezenta mai bine Romania in Parlamentul European.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Oana Antonescu Basescu, #Elena Basescu europarlamentare, #alegeri europarlamentare PE , #Elena Basescu