Zgonea: PSD trebuie sa zboare din Guvern, i-a stricat apele lui Basescu

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 16:09
1002 citiri
Zgonea: PSD trebuie sa zboare din Guvern, i-a stricat apele lui Basescu
Foto arhiva

Ministrii PSD trebuie sa zboare de la guvernare pentru ca au indraznit sa le intrebe pe Elena Udrea si pe Monica Iacob Ridzi cum au folosit banii publici si pentru ca Dan Nica si-a permis sa atraga atentia asupra turismului electoral la prezidentialele din noiembrie, considera deputatul social-democrat Valeriu Zgonea.

"PSD trebuie sa plece de la guvernare pentru ca parlamentarii social-democrati au indraznit sa le intrebe pe Elena Udrea si pe Monica Ridzi cum au cheltuit banii publici.

Ministrul Dan Nica se face vinovat de fapte grave: a luat masuri de sanctionare a celor care au incalcat legea la alegerile pentru Parlamentul European, prin votul multiplu, si a incercat sa impiedice fraudarea alegerilor prezidentiale din aceasta toamna", a declarat, marti, Zgonea, pe un ton ironic.

Concret, PSD a indraznit sa-i strice apele lui Traian Basescu pentru prezidentiale, a adaugat Zgonea, potrivit caruia remanierea lui Nica e pur prezidentiala: "Cine este mai potrivit in functia de ministru de Interne? Vasile Blaga, desigur, seful de campanie electorala a lui Traian Basescu!".

Deputatul PSD a apreciat ca tot ce-i mai trebuie acum Romaniei e o criza politica. Desigur, asta "in afara de un Parlament din membri ai PD-L, un Guvern format din trei sau patru membri - Boc, Udrea, Blaga si Berceanu - , reforma continuata cu legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare".

"Traian Basescu si PD-L au demonstrat, inca o data, ca nu sunt capabili de dialog si nu sunt interesati de adevaratele probleme ale cetatenilor. Singura lor preocupare este sa ramana la Putere cu orice pret! Cinci ani de zile, Traian Basescu a produs scandal si haos! Traian Basescu si PD-L nu pot construi nimic cu adevarat, in Romania de azi sau de maine, pentru ca nu se poate construi nimic daca te bazezi pe minciuna si dezbinare", a adaugat Zgonea.

#Zgonea PSD indraznit Basescu liniste ape, #Basescu PD L PSD Geoana Boc, #Nica remania, #rupe Coalitia , #Elena Basescu