Basescu ataca liderii PDL: Sunt grei cand se dau functiile. Elena Udrea nu e grea

Duminica, 18 Martie 2012, ora 23:03
4162 citiri
Basescu ataca liderii PDL: Sunt grei cand se dau functiile. Elena Udrea nu e grea
Foto: Arhiva (Antena3)

Presedintele Traian Basescu este nemultumit de faptul ca liderii partidului de guvernare nu apara deciziile PDL la televizor, dand dovada ca "sunt grei" doar atunci cand se impart functiile in stat.

"PDL sta ascuns. Greii partidului nu merg la televizor pentru ca se discuta de salarii. Stau sa-si protejeze imaginea. Trimit tot felul de oameni care au bunavointa, dar nu stiu sa prezinte situatia", a acuzat seful statului duminica seara, la B1 TV.

"Greii PDL-ului sunt grei cand se dau functii, cand au de indepartat pe cineva din functii, isi aduc aminte ca sunt grei. Cand este vorba sa se lupte cu Sorin Oprescu nu mai sunt grei. Ce-i impiedica sa-i spuna ca Pasajul Basarab l-a facut Basescu si el a votat impotriva, ca stadionul l-a facut Videanu. I-as spune ca a avut doua proiecte: autostrada suspendata si parcul cu caprioare si pelicani de la Piata Alba Iulia. Unde sunt caprioarele?", a explicat Basescu, aruncand sageti si catre edilul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cel care la locale va candida drept independent, dar sprijinit de USL.

Potrivit presedintelui, este esential ca cei mai importanti oameni ai partidului sa candideze la alegerile locale, insa nu este cazul fostului ministru de la Turism, Elena Udrea.

Basescu explica umilinta de la Cotroceni si de ce promoveaza femeile

Basescu a amintit ca, pe vremea cand era seful PD, a pus toti vicepresedintii sa candideze, dar acum se pare ca "s-a schimbat moda".

Seful statului sustine ca este "nadusit pe ei (greii PDL - n.red.)", pentru ca nu vor sa isi asume candidaturi.

Basescu: I-am propus lui Victor Ponta sa fie premier, dar nu a raspuns

"Drepturi au foarte mari, dar nu au dreptul la batalie politica ca se tulbura, e o chestiune de responsabilitate (...) Ce greu esti daca nu ai voturi la locale? Te duci pe urma sa te pitesti dupa un primar care a castigat sa iei si tu in colegiul tau mandatul", a sustinut presedintele.

Totusi, Elena Udrea nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei. "Udrea n-are sanse la Bucuresti, cand stii ca n-ai sanse... Asa arata toate sondajele (...) Cat de grea e Elena Udrea? Elena Udrea si Roberta Anastase acum cresc. Cand vor avea 20 de ani, 15 ani in PDL, atunci vor fi grele. Mai au de mancat politica, sunt in devenire", a explicat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Basescu greii PDL locale, #Basescu Udrea candidat Bucuresti, #Basescu ataca greii PDL , #Elena Udrea