Basescu: Elena Udrea, singurul politician care munceste si creste in sondaje

Vineri, 09 Mai 2014, ora 08:25
4286 citiri
Basescu: Elena Udrea, singurul politician care munceste si creste in sondaje
Foto: B1 Tv

Presedintele Traian Basescu crede ca Elena Udrea este "singurul politician care creste" si afirma ca nu este uimit de cresterea in sondaje a Partidului Miscarea Populara.

Invitat joi seara, la B1 TV, seful statului a analizat situatia PNL, despre care a spus ca a ajuns in sondaje sub cota presedintelui acestui partid, Crin Antonescu, si despre care a afirmat ca "sufera din cauza mesajului 'USL traieste'".

Traian Basescu a vorbit si de o posibila fuziune a dreptei, care insa nu e probabila, in opinia sa, "pentru ca functioneaza ambitiile".

"Eu cred ca exista sanse sa se uneasca dreapta, dar nu-i cereti unui lider de partid de dreapta sa va spuna acest lucru. Doar Elena Udrea ar spune acest lucru. Elena Udrea este singurul politician care creste. Munceste enorm, se bate, nu stiu ce va reusi sa faca, dar va spun cert ca si ea si Tomac spun un singur lucru: cel mai bun sa candideze", a declarat Traian Basescu.

Basescu: Abia astept sa iau salariul pe luna mai, sa-l donez PMP

Presedintele Romaniei a vorbit si despre scaderea PDL in sondaje si a criticat strategia liderilor acestuia, respectiv "atacam Basescu". "PDL este in scadere si PMP creste. Strategia pe care au adoptat-o de trei zile, atacam Basescu, atacam Udrea, e falimentara. Blaga nu are viziune si nu poate da o perspectiva partidului. Draga Vasile, nu vreti sa protestati voi credibil vis-a-vis de minciunile pe care le spune Ponta?", a sugerat Traian Basescu.

"PDL greseste atacand PMP fiindca dusmanul lor este PSD", a adaugat Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu se afla in plina campanie de convingere a celor care il sprijina sa isi indrepte votul catre PMP.

La inceputul saptamanii, intr-o alta prezenta publica, Traian Basescu a afirmat fara echivoc ca ar vota pentru Elena Udrea in ipoteza unor alegeri prezidentiale la care aceasta ar participa.

Basescu ar vota cu Udrea la prezidentiale. De ce e Ponta "floricica patriei" (Video)

"Daca ar candida, as pune votul meu in urna pentru Elena Udrea", a spus Traian Basescu, care in plus a provocat un scandal dupa ce si-a pus un tricou cu PMP si a aparut in mai multe fotografii de la mare cu sotia, cu Elena Udrea si cu alti membrii PMP.

Ca urmare a gesturilor sale evidente de sprijinire a PMP, premierul Victor Ponta a depus o sesizare la CCR la adresa presedintelui Basescu, despre a carui implicare in campania electorala spune ca este neconstitutionala.

A.V.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Traian Basescu Elena Udrea muncitoare sondaj, #Basescu Udrea crestere PMP scadere PNL, #Basescu Udrea PMP scadere PNL PDL , #Elena Udrea