Nastase: Udrea sa propuna daramarea zidului de la Cotroceni, nu de la Parlament

Duminica, 05 Iulie 2009, ora 21:34
1407 citiri
Nastase: Udrea sa propuna daramarea zidului de la Cotroceni, nu de la Parlament

Adrian Nastase nu stie de ce Elena Udrea, ministrul Turismului, nu a propus daramarea gardurilor de la Cotroceni, ca Traian Basescu sa faca cat mai multe bai de multime, si a propus daramarea gardului de la Palatul Parlamentului, din grija pentru cetatenii straini.

"Basescu ar putea face zilnic bai de multime, fara sa se mai deplaseze pe la tot felul de targuri si chermeze. Ar veni baia de multime la el. Oricum, daramarea gardului de acolo - aproape identic cu cel de la Parlament - ar costa mai putin pentru ca perimetrul imprejmuit este de doua ori mai mic", noteaza fostul premier pe blogul personal.

Mai mult chiar, Nastase i-a transmis Robertei Anastase ca nu el a construit gardul de la Parlament, era acolo inainte de 1989.

"Dupa Revolutie, unii voiau sa acopere constructia de la Casa Poporului - finalizata in proportie de 60% - cu pamant sau eventual sa construiasca acolo un cazinou sau un bordel pentru toata Europa.

In perioada cat am fost presedinte al Camerei Deputatilor, intre 1992-1996, desi lucrarile parlamentare se desfasurau in cladirea de la Patriarhie, impreuna cu alti colegi am finalizat lucrarile de constructie, asfel incat, din sesiunea de toamna a anului 1996, Camera s-a putut muta in noul edificiu", mai scrie acesta pe blog.

Adrian Nastase a mai spus ca a fost foarte mirat ca in cadrul sedintei Biroului Permanent, al Camerei Deputatilor, s-a discutat despre daramarea gardului de la Parlament, fara nici o documentare privind costurile, fara nici o evaluare privind implicatiile posibile.

"Costurile totale pentru ar insemna aproximativ 27.000.000 de lei, ar fi necesare 7 cereri sau avize... Este clar ca Basescu si oamenii lui arunca doar fumigene pentru perioada campaniei electorale, stiind ca o astfel de propunere, care, cred ei, "da bine" la popor, nu va fi probabil pusa in aplicare", mai crede social democratul.

Citeste si:
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
La începutul lunii septembrie, imediat după scandalul demiterii lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, atât PSD, cât și USR PLUS și AUR au anunțat că depun moțiune de...
Sursa: Ziare.com