Udrea: Basescu nu i-a tradat pe cei care i-au fost loiali

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 09:59
2755 citiri
Udrea: Basescu nu i-a tradat pe cei care i-au fost loiali

Elena Udrea, ministrul Turismului, vine sa contrazica unii adversari politici ai presedintelui declarand ca Traian Basescu nu i-a tradat niciodata pe cei care i-au fost loiali, ci au existat situatii in care unii au fost oportunisti si au plecat din "barca" cand si-au dus la bun sfarsit interesele.

"E o poveste asta, ca oamenii care i-au fost loiali presedintelui au fost la un moment dat indepartati ... Eu nu cunosc pe nimeni care sa-i fi fost apropiat presedintelui si sa-i fi fost loial, iar presedintele sa fi tradat aceasta loialitate. Nu cunosc pe nimeni in aceasta situatie.

In schimb, cunosc o multime de oameni care au fost oportunisti, au stat langa presedinte doar cat au avut interes, apoi l-au tradat. Probabil despre acestia vorbim si spunem ca sunt victimele presedintelui, dar in realitate este invers", a declarat Elena Udrea intr-un interviu acordat revistei One, numarul din mai, la inaugurarea a trei ani de la aparitie.

Printre scandalurile celebre intre Traian Basescu si alti politicieni se numara cel cu fostul premier, Calin Popescu Tariceanu. La putina vreme de la formarea aliantei D.A. deciziile primului ministru au inceput sa "contrazica" idealurile politice ale presedintelui.

Ministrul Turismului a mai declarat in cadrul acestui interviu ca principala sa caracteristica in viata si in politica este loialitatea, drept urmare ii ramane loiala lui Traian Basescu, indiferent de costurile de imagine si de atacurile care sunt lansate la adresa ei, pe aceasta tema.

"Da, in politica se poarta sa fii in toate luntrile in care se poate ca sa te asiguri intotdeuna ca, atunci cand se intampla ceva, ai un refugiu. Unul dintre principiile dupa care m-am ghidat in viata si in politica este loialitatea. Eu am intrat in politica fara sa am o imagine despre liderii politici. Dar intotdeuna trebuie sa crezi in cineva.

Eu am crezut in Traian Basescu ca om politic, si ca presedinte si ca primar. Si am fost loiala, indiferent care au fost costurile de imagine pentru mine - fiindca am fost deseori atacata pentru acest lucru. Am ramas loiala proiectelor presedintelui.

Cred ca Traian Basescu va mai fi presedinte pentru inca cinci ani si este un presedinte care va marca profund istoria Romaniei. Sunt si presedinti care au trecut prin istorie lasand doar urme vagi", a mai declarat ministrul Turismului.

Citeste si:
Prăjiturile cu nume de politicieni inventate de români. Rețeta detaliată pentru cei care vor să gătească acasă "Șuvița lui Băsescu"
Prăjiturile cu nume de politicieni inventate de români. Rețeta detaliată pentru cei care vor să gătească acasă "Șuvița lui Băsescu"
În lipsa de inspirație, de dragul vreunui politician sau poate din antipatie, de-a lungul timpului câțiva români au inventat deserturi pe care le-au denumit folosind nume celebre la momentul...
CCR i-a scăpat pe Băsescu și pe Isărescu de procesele cu CNSAS. „Petrov” și „Manole” rămân conspirați
CCR i-a scăpat pe Băsescu și pe Isărescu de procesele cu CNSAS. „Petrov” și „Manole” rămân conspirați
Curtea Constituțională a României (CCR) a declarat ca fiind neconstituțională ultima modificare a legii în baza căreia funcționează Consiliul Național de Studiere a Arhivelor...