Udrea: Romanii sunt urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 21:09
7265 citiri
Udrea: Romanii sunt urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu
Foto: Arhiva

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a afirmat, duminica seara, in fata participantilor la un festival local din Cavadinesti, Galati: "Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu".

"Asa este. Noi suntem urmasii lui Traian, ai lui Traian Basescu", a declarat Udrea, dupa ce ce artistul Gheorghe Turda a interpretat piesa "Noi suntem romani" in fata a aproximativ 300 de persoane.

"Cand vorbim despre Romania gandim acelasi lucru, ca suntem romani si cu totii ne iubim tara. In ultimul an am umblat mult prin toata tara asta si am aflat locuir cum nici nu am gandit ca exista in Romania. Avem o tara frumoasa cu locuri minunate. (...) Avem o cultura frumoasa, avem traditii, din pacate nu am avut intotdeauna conducatorii care ne-au trebuit.

Nu intotdeauna cei care ne-au condus in istoria acestei tari au fost cei mai bu ni dintre cei pe care am fi putut sa-i alegem. Suntem in acest moment in pragul celei mai mari batalii politice care se da in Romania in ultimii 20 de ani: presedintia Romaniei", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a criticat apoi parlamentarii ca vor sa-si pastreze privilegiile. "Avem parlamentari care au pensii speciale. Au alte drepturi decat dumneavostra. Sunt mai cetateni dect dumneavoatra. Si eu sunt parlamentaru si nu vreau sa am pensie speciala", a adaugat Udrea.

Ea a spus ca parlamentarii PD-L au initiat o lege pentru desfiintarea aensiilor speciale ale parlamengarilor care a fost blocata de PSD si PNL, iar Guvernul Boc a avut curajul sa-si asume raspunderea pentru legea pensiilor care desfiinta toate pensiile parlamentare.

"Acesta a fost motivul pentru PSD si PNL au picat acest guvern. Au votat importiva acestui guvern, pentru ca ei, parlamentarii, sa ramana cu pensiile speciale", a aratat Udrea, adaugand ca acestia fac orice ca sa-l scoata pe Traian Basescu din lupta si sa-si pastreze avantajele pe care si le-au creat pana in 2004.

Elena Udrea a vizitat duminica, comuna Cavadinesti, si orasul Tg. Bujor, din judetul Galati, unde s-a intalnit cu electoratul la Caminul Cultural si, respectiv, la Casa de Cultura din cele doua localitati.

La Cavadinesti intalnirea s-a suprapus cu un festival local, care a atras aproape 300 de persoane. La eveniment au mai participat liderul PD-L Galati, Mircea Toader, senatorul Marius Necula, membri ai staffului de campanie al PDL Galati si numerosi membri si simpatizanti PDL.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Elena Udrea, #romanii urmasi Traian Basescu , #Elena Udrea