Vanghelie: Tot scandalul a inceput ca am suparat-o pe printesa Udrea

Vineri, 07 August 2009, ora 21:45
3152 citiri
Vanghelie: Tot scandalul a inceput ca am suparat-o pe printesa Udrea
Foto: Antena 3

Liderul PSD Marian Vanghelie sustine ca lucrurile in Coalitie mergeau foarte bine pana la momentul in care s-a cerut infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care o viza pe "doamna printesa Elena Udrea".

"Tot scandalul a inceput in Romania ca am suparat-o pe doamna printesa (Elena Udrea, n.red.). Daca toata Romania sta in relatia domnului presedinte cu doamna printesa Elena Udrea, atunci avem o problema. (...) Toate problemele de acum care au aparut intr-o perioada scurta sunt din cauza Elenei Udrea", a acuzat Marian Vanghelie, la Antena3.

Presedintele PSD Bucuresti sustine ca presedintele Traian Basescu nu s-a exprimat corect cand a cerut Coalitiei, in interviul de la postul national de televiziune, sa nu se mai ocupe de cazul Udrea, ci de problemele Romaniei, pentru ca doar PD-L-ul discuta acest caz, nu si PSD-ul.

"Cum poate sa vina Basescu sa spuna ca partidele sunt inconstiente ca discuta despre Elena Udrea, adica de interesul lui personal? Si ce, noi am mers si am intrebat PD-L de Elena Udrea? Domnul presedinte trebuia sa spuna ca solicita PD-L sa nu mai discute despre Elena Udrea", a spus Vanghelie.

Liderul social-democrat a mai spus si ca PSD nu a vrut niciodata Ministerul Turismului si ca nici nu s-a discutat acest sibiect la inceputul formarii Coalitiei.

"E o minciuna faptul ca noi am cerut Ministerul Turismului, nu s-a discutat. Tot discursul lui Traian Basescu e demagogic! A incercat la inceput, n-a mers cu liberalii, n-a vrut de la inceput sa faca cu noi (majoritate parlamentara, n.red.), ci cu o parte din noi, prin domnul Miron Mitrea", a mai spus Vanghelie, adaugand ca poate sa spuna si ora si minutul la care Mitrea a fost la Cotroceni si ca nu crede ca cei de la PD-L au stiut de acest joc politic.

El a mai afirmat ca tara va merge din rau in mai rau nu din cauza democrat-liberalilor, ci din cauza lui Traian Basescu.

"Nu va fi bine in Romania nu din cauza PD-L-ului, ci din cauza lui Traian Basescu. Eu pe liderii PD-L nu i-am vazut foarte deranjati, cel care este deranjat este presedintele Basescu", a incheiat Vanghrlie.

Bomba a fost aruncata mai spre sfarsitul saptamanii, cand Vanghelie a spus ca Traian Basescu vrea sa scoata, in urmatoarele doua saptamani, PSD de la guvernare.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Marian Vanghelie, #printesa Elena Udrea, #problema Romania, #Traian Basescu PDL , #Elena Udrea