Amintirile despre viitor ale presedintelui si ale premierului

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 14:23
2246 citiri
Amintirile despre viitor ale presedintelui si ale premierului

Amintirea anului trecut, cand premierul Boc ne garanta ca nu ne vor scadea salariile in 2010 si numai pensiile se vor majora putin, iar presedintele prevestea, citind in stele, ca, tot in acest an, vom iesi sigur din criza, imi lasa sezatia ca primii astrologi ai tarii, oricat ar privi cerul instelat, tot confunda luna cu prefectura.

Astrolog. Un job de mare perspectiva

Ca urmare, nici nu ma mai uit la telejurnal, prefer emisiunea de teleastrologie, unde, chiar daca prezicerile nu sunt foarte precise, cel care explica lasa impresia ca are argumente imbatabile sus, pe cer.

Ramai convins ca totul se va adeveri la sigur, ca fiecare lucru isi are destinul pecetluit si, chiar daca nu se adevereste, tot exista o explicatie legata de paralaxa planetei, conjunctura constelatiei si felul cum Carul Mare nu ne mai ocroteste pe noi, preferandu-i pe bulgari.

Altfel, meseria de astrolog este la fel de onorabila, ca oricare alta, asa cum este prevazuta ea in Clasificarea Ocupatiilor din Romania la "pozitia 514902 - astrolog", ca si cea a domnului Basescu prevazuta la "pozitia 111041 - presedintele Romaniei", sau cu cea a premierului, de la "pozitia 111046 - primul ministru".

Nici nu se poate o dovada mai buna ca legea este una pentru toti, suntem mai egali decat oricand si ca nimeni nu e mai presus de lege, atunci cand este vorba de Clasificare si de pozitie.

Cu singura deosebire ca astrologul, chiar daca citeste in stele numai bazaconii, tot nu deranjeaza guvernul, pe cand presedintele si premierul, atunci cand ne plaseaza verzi si uscate la TV, intra rapid in conflict de interese cu pozitia 514902, respectiv profesia de astrolog sarac si cinstit.

Jupiter invinge Berbecul cu 1-0

De altfel, am observat ca, in general, astrele ii sunt favorabile guvernului si astrologii presedintelui. Cand, acum un an, toate sondajele il aratau castigator pe Geoana la Cotroceni, numai astrologii au sesizat apropiere lui Saturn de Jupiter, ceea ce dovedea clar ca Basescu ramane in zodia Fecioarei, respectiv la Controceni.

Dupa, asa cum afirmau unele surse, tot astrologii au prevazut ca Jupiter va lua Taurul de coarne, va invinge Berbecul cat ai zice Vintu, va devaloriza Leul cat ai zice TVA, si va face Balanta praf cat ai zice Euro. La asa ceva, nici nu exista alta solutie, decat sa ajungem in zodia Racului, cu ajutorul Bocului.

Nenorocirea este ca noi nu cunoastem calendarul chinezesc, cel tibetan si cel indian. Altfel, am sti sigur ca zodia Bocului pica in anul Fazanului, zodia Racului in a Marsarierului, presedintele in anul Melcului, Ponta in anul Maimutei, Crin si Patriciu, impreuna, in anul Caracatitei, iar viitoarea candidata la primarie se pregateste de presedintie, parcata in zodia Cocosului, dupa calendarul mandarin.

Nu va inghesuiti: in zodia Fraierului, e loc pentru toti

Restul populatiei se va uita inca multa vreme la buget ca pisica-n calendarul chinezesc si in almanahul mandarin, stiind ca abia acum urmeaza anul Pisoiului, cand vom trage din nou mata de coada, intrati cu totii in anul Tacamului, in trimestrul Parizerului si in luna Fraierului, de unde ne poate inhata rapid doamna cu coasa, de care ne temem cel mai mult.

Ne temem, dar nu toti. Mie, de exemplu, nici nu-mi pasa, eu stiu ca, in ce o priveste pe respectiva doamna, mai specialist la coasa decat domnul Boc, nu este nimeni.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Traian Basescu Emil Boc, #Basescu Boc previziuni Romania, #economie Romania Boc Basescu , #Emil Boc