Dan Diagonescu: Basescu si Boc nu mai au ce cauta la OTV

Luni, 07 Februarie 2011, ora 23:19
3027 citiri
Dan Diagonescu: Basescu si Boc nu mai au ce cauta la OTV

Traian Basscu si Emil Boc nu mai au ce cauta la OTV din moment ce m-au trimis direct in puscarie dupa ce i-am ajutat in alegeri, sustine Dan Diaconescu.

"Niciodata (n.r nu o sa mai fie invitati la OTV). Asa dupa cum v-am anuntat, ei nu mai au cum sa mai vina la OTV fiindca ei ma considera pe mine un infractor deosebit de periculos, de vreme ce au cerut arestarea mea preventiva. Pe de alta parte, nu am eu cum sa ma mai intalnesc, nici macar in studioul meu de televiziune, cu niste oameni care m-au trimis direct in puscarie dupa ce eu i-am ajutat sa castige alegerile asa cum ei au recunoscut-o", a declarat Dan Diaconescu la Realitatea Tv.

Totodata, patronul OTV a mai spus ca nici cu ceilalti sefi de stat ai Romaniei de dupa 1989 nu mai vrea sa colaboereze vreodata.

"Nu uitati ca Emil Constantinescu mi-a facut un dosar de atentat la siguranta nationala, Ion Iliescu mi-a inchis postul timp de doi ani si Traian Basescu m-a trimis, intr-adevar doar patru zile, la puscarie. Asta poate fi doar inceputul. Nu am cum sa colaboraz niciodata cu acesti oameni", a mai spus Diaconescu.

#Dan Diaconescu, #Traian Basescu OTV, #Emil Boc OTV , #Emil Boc