PSD le face plangeri penale lui Boc si Blaga

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 14:32
1099 citiri
PSD le face plangeri penale lui Boc si Blaga

Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat sambata ca organizatia pe care o conduce va depune doua plangeri penale, una impotriva lui Vasile Blaga, cealalta impotriva lui Emil Boc, "pentru ordinele pe care le-au semnat ilegal la MAI si Ministerul Educatiei".

"Organizatia de Bucuresti va depune doua plangeri penale, una pe numele lui Vasile Blaga si alta pe numele lui Emil Boc, pentru ordinele pe care le-au semnat ilegal la MAI si Ministerul Educatiei. Au fost cele doua ministere unde PSD si-a facut datoria, iar ei au incercat, atat la Educatie cat si la Interne, sa-si bata joc si sa-i dea afara pe acesti ministri", a afirmat Vanghelie, la Realitatea Tv.

"Eu nu tin dosare nicaieri, pentru ca nu am dosare. Informatiile eu le tin in cap. Pot sa va spun ca senzatia mea este ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost implicat in afacerea Omar Hayssam si de aceea vom incerca sa vedem ce inseamna, din punct de vedere juridic, sa cerem desecretizarea acestui dosar, sa vedem implicarea presedintelui Romaniei", a mai adaugat Marian Vanghelie, intrebat fiind despre dosarele pe care le-ar detine.

Pe de alta parte, liderul PSD Bucuresti a dat si explicatii despre acuzatiile ca Vasile Blaga, cum ca s-ar fi ocupat de strangerea de informatii pe care sa le foloseasca in campania electorala.

"Asa se simte. Momentul cand am facut o anumita declaratie, s-a incercat sa nu se discute de fondul problemei, s-a incercat sa se discute daca Vanghelie are dosare. Vanghelie nu are niciun dosar, pur si simplu Vanghelie este informat si pe fond nu e problema ce declara Vanghelie, ci daca presedintele Romaniei este sau nu implicat", a mai afirmat social-democratul.

Pe fondul discutiilor despre un eventual santaj cu dosare, liderul PSD Bucuresti a comentat si avansarile in grad ale lui Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu. "Credeti ca avansarea in grade a celor trei generali s-a facut pur si simplu de placere, a facut-o domnul presedinte Traian Basescu sau in urma unor discutii sau santajuri? Nu vreau sa intru in detalii, am spus foarte clar de primarul Ontanu ca il respect si este un primar bun, dar pe mine unul m-a deceptionat, la varsta dansului, la inchidere de cariera, sa poata sa faca asemenea gest si m-a pus pe ganduri", a reluat el posibilitatea "santajului" invocat si la excluderea din organizatie a lui Ontanu.

"Pe fond, eu am spus niste lucruri care cred ca foarte multi romani care sunt implicati in jocul asta politic si din mass-media cunosteau. Daca va uitati ce-a aparut in presa, pana la urma se concretizeaza ca ceea ce am spus eu se pare ca e adevarat. Diferenta e ca eu din pacate nu aveam nicio arhiva", a completat Vanghelie.

Cat priveste echipa propusa de Lucian Croitoru, liderul PSD Bucuresti a afirmat ca "acest guvern este un fel de circ", aratandu-se foarte sigur ca formula nu va trece de Parlament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vanghelie plangere penala Boc, #Vanghelie ministri PSD, #Vanghelie dosare , #Emil Boc