Tariceanu: Basescu si Boc sunt singurii care nu-si dau seama de dezastru

Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 16:59
1995 citiri

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc sunt singurii romani care nu isi dau seama de dezastrul pe care l-au produs in Romania.

"Daca peste 30 de ani vom citi o carte de istorie recenta, probabil ca propozitia care ar descrie cel mai bine guvernul Boc - Basescu este: '9 luni in care s-au irosit 4 ani de crestere economica'.

De aceea, cand l-am auzit pe Emil Boc vorbind astazi despre taierea pensiilor speciale mi-am dat seama ca acest premier si presedintele Traian Basescu (pe care l-am auzit astazi laudand guvernul Boc), sunt total desprinsi de realitatea de zi cu zi a romanilor.

Este ca si cum un naufragiat iti cere disperat un colac de salvare, iar tu ii arunci o bucata de paine (si ii fredonezi o melodie) si te astepti sa iti multumeasca. Traian Basescu si Emil Boc sunt singurii romani care nu isi dau seama de dezastrul pe care l-au adus in Romania. (...) Avem de a face cu o echipa de gherila Boc - Basescu pusa pe dinamitarea Romaniei", scrie Tariceanu pe blogul personal.

Fostul premier spune ca ceea ce trebuie facut de acum inainte este recladirea Romaniei si alegerea unui presedinte care sa aduca schimbarea.

"Cred ca astazi trebuie sa spunem Punct si de la capat. Sa lasam in urma 9 luni de esecuri si sa incercam sa recladim Romania. Primul pas este asigurarea unei minime stabilitati, urmand ca la 22 noiembrie romanii sa poata alege sa schimbam impreuna Romania", conchide Tariceanu.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Calin Popescu Tariceanu, #Traian Basescu Emil Boc, #cadere guvern Boc , #Emil Boc