Ginerele lui Traian Basescu l-a dat in judecata pe Mihai Gadea

Miercuri, 13 August 2014, ora 16:45
8892 citiri
Ginerele lui Traian Basescu l-a dat in judecata pe Mihai Gadea

Radu Pricop, ginere al presedintelui Traian Basescu si sot al Ioanei Basescu, l-a dat in judecata pe realizatorul Antena 3, Mihai Gadea, pentru ca acesta a difuzat materiale despre el in emisiunea sa.

"L-am dat in judecata pentru minciunile de acum o luna-doua si l-am mai dat o data in judecata pentru minciunile de asta iarna", a spus Radu Pricop, citat de DailyBusiness.ro.

Dosarul in care ginerele presedintelui l-a dat in judecata pe Gadea a fost inregistrat, marti, la Tribunalul Bucuresti, fiind reclamate declaratii despre o implicare a sa in retrocedarea ilegala a unui teren al Institutului Fundeni.

Sotul Ioanei Basescu l-a mai dat in judecata pe Mihai Gadea si in luna decembrie 2013, tot din cauza unor afirmatii ale acestuia.

Ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

In iunie, realizatorul Antena 3 Radu Tudor anunta ca avocatul Radu Pricop este urmarit penal pentru fals si inselaciune, fiind acuzat ca ar fi incercat sa obtina despagubiri de zece milioane de euro in baza unor documente false, intr-un dosar referitor la niste restituiri de terenuri din judetul Arges.

Radu Tudor a citat un raspuns primit de la purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie: "In dosarul restituirii unor terenuri a inceput urmarirea penala IN REM la data de 11 aprilie 2014. La data de 26 Mai 2014, a fost inceputa urmarirea penala IN PERSONAM pentru mai multi faptuitori, printre care si numitul RADU PRICOP. Infractiunile savarsite sunt de fals si inselaciune".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Radu Pricop judecata Mihai Gadea, #ginere Basescu judecata Gadea, #Radu Pricop urmarit penal , #Ioana Basescu