Iliescu: Il bag in ma-sa pe Basescu

Marti, 17 Iunie 2008, ora 08:14
5109 citiri
Iliescu: Il bag in ma-sa pe Basescu

In sedinta de luni a conducerii PSD, Ion Iliescu a avut o exprimare mai "contondenta" fata de presedintele Traian Basescu, potrivit unor surse social democrate.

Ion Iliescu l-a criticat dur pe Traian Basescu pentru implicarea in campania electorala si potrivit marturiilor mai multor lideri PSD, presedintele de onoare al pesedistilor chiar l-ar fi injurat pe seful statului.

"Il bag in ma-sa ca nu mai sunt contracandidatul lui la presedintie. El nu are cum sa intre cu mine in competitie", ar fi spus Ion Iliescu, informeaza Evenimentul Zilei.

Presedintele de onoare al PSD a negat insa ca ar fi avut vreo asemenea exprimare. "Nu folosesc asemenea expresii. Noi am analizat rezultatele alegerilor si ne-am exprimat regretul fata de modul in care s-a implicat in campania electorala", a declarat Iliescu in replica.

Liderul de onoare al pesedistilor s-a dezlantuit si impotriva baronilor locali din PSD, pe care i-a numit intr-un mod original: "barosanii locali". Totul a pornit de la o discutie in conducerea PSD despre locurile pe liste.

Un lider judetean a pus piciorul in prag, spunand ca nu mai accepta ca "de la centru" sa fie impusi tot felul de candidati. Replica lui Iliescu a fost prompta: "Da, dar trebuie sa fim atenti si la barosanii nostri locali, ca si ei au metehne din astea cu impunerea pe liste a tot felul de nepoate sau secretare".

Unul dintre "barosani", Marian Oprisan, a reactionat prompt: "Domnule presedinte, va rog nu ne mai spuneti asa, ca maine apare in ziare si ne distruge presa. Tot dumneavoastra ne-ati spus si baroni locali". Insa, Iliescu nu l-a ascultat si a continuat sa vorbeasca despre barosanii locali.

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu, fostul director SRI, au fost citaţi, joi dimineaţa, 25 aprilie, la sediul Parchetului General, unde li se va aduce la...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Traian Basescu, #Ion Iliescu, #expresie, #injuratura , #Ion Iliescu