Ana Maria Patru: Sunt prietena cu toata lumea, nu am facut nimic ilegal

Joi, 11 Iunie 2009, ora 19:25
7005 citiri
Ana Maria Patru: Sunt prietena cu toata lumea, nu am facut nimic ilegal

Vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, care a fost surprinsa duminica, dupa incheierea scrutinului la alegerile europarlamentare, chefuind impreuna cu seful statului si cu Elena Basescu, candidat la alegeri, sustine ca nu a facut nimic ilegal, pentru ca "se afla in timpul liber".

"Prezenta mea intr-un restaurant, in timpul liber, dupa incheierea votarii, nu intra in contradictie cu prevederile legale in vigoare. Nu am incalcat legea, doar eu pot sa stabilesc cum imi petrec timpul liber", a declarat Ana Maria Patru pentru NewsIn.

Liderul opozitiei, Crin Antonescu, s-a lansat joi intr-un atac dur la adresa PD-L, sustinand ca alegerile au fost fraudate si ca situatia creata de membrul BEC, atunci cand a aparut la un chef impreuna cu un candidat, "depaseste orice limita a tupeului si a bunului simt". Prezenta acesteia la masa presedintelui ar fi o dovada, in sens simbolic, ci nu juridic, a modului in care s-au desfasurat alegerile.

"Eu cred ca in legatura cu acest tablou pe care l-am vazut cu totii s-a depasit orice limita a tupeului si a nesimtirii. In vazul intregii lumi s-a aratat cum functioneaza institutiile de arbitraj in tara asta, cum functioneaza AEP, cine face si desface in dispretul legii, alegatorilor, presei, al cetateanului si contribuabilului roman", a sustinut Antonescu.

Patru: Nu am favorizat-o pe Elena Basescu

Vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente sustine ca nu a primit reprosuri de la presedintele institutiei, pentru ca nu a facut nimic rau. Ea recunoaste ca este apropiata de multi oameni politici si ca acest lucru nu este un delict.

Ea sustine ca nu a primit nici un repros de la presedintele AEP. "Dumnezeule, sa fim seriosi! De ce atata nebunie si pentru ce?", a spus ea. Intrebata asupra legaturilor pe care le are in mediul politic, Patru a raspuns: "Sunt foarte apropiata cu foarte multi oameni politici, iar Elena Basescu este deja un om politic. Eu sunt prietena cu toata lumea", mai spune Patru.

De asemenea, vicepresedintele AEP spune ca nu a avantajat in niciun fel candidatura fiicei presedintelui.

"Elena Basescu nu a luat nici un vot in plus datorita mie. La restaurant nu m-am dus in calitate de vicepresedinte al AEP. A fost o reuniune in care doi parinti erau fericiti ca fiica lor a trecut un examen al vietii", a conchis Ana Maria Patru.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Ana Maria Patru, #prietena toata lumea, #Patru prietena , #Maria Basescu