Traian Basescu, trimis de Maria la cumparaturi

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 16:07
3016 citiri
Traian Basescu, trimis de Maria la cumparaturi
Foto: Arhiva/ Tiberiu Lovin

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in jurul pranzului la cumparaturi in centrul comercial Carrefour Orhideea, dupa ce s-a prezentat la ora 9.00, la vot.

Seful statului a fost vazut de jurnalistii de la NewsIn in Carrefour singur, fara sotie, imbracat lejer, in pantaloni negri si camasa in carouri.

Traian Basescu a explicat de ce a venit la cumparaturi fara sotia sa, Maria. "Fiecare cu treburile lui, doamna Maria cu concursurile de calarie", a explicat Basescu, adaugand: "Nu sunt singur, nu vedeti cata lume e in jur?" .

Presedintele a tinut sa spuna ca nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca se afla la cumparaturi. "Poate voi nu stiti, dar eu vin in fiecare duminica aici", a mai spus Basescu.

Presedintele a spus ca a venit la hypermarket cu lista de cumparaturi. "Da, listuta si ... ", a spus presedintele indicand spre caraciorul cu cumparaturi, in care se puteau vedea mai multe plase cu produse, baxuri cu apa minerala la jumatate de litru si o legatura de ceapa verde.

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa comenteze pe marginea anuntului presedintelui Senatului, Mircea Geoana, si le-a atras atentia ziaristilor, care se tineau dupa el ca "totul are o limita".

Dupa cateva momente, presedintele Traian Basescu a intrat intr-o cafenea, unde a petrecut aproximativ 15 minute, singur la o masa, la acea ora in cafenea mai era doar o singura persoana.

Traian Basescu s-a indreptat apoi spre iesirea din hypermarket, iar in parcare si-a aranjat singur cumparaturile in portbagajul unui Logan argintiu.Ziaristii l-au intrebat daca personal crede ca se vor prezenta mai multi cetateni la vot in urmatoarele ore."Stiu eu, doamna?", a fost raspunsul, Basescu precizand ca nu doreste sa faca declaratii pe teme electorale.

In acelasi timp, cativa angajati ai hypermarketului Carrefour le-au interzis cameramanilor sa mai filmeze. "Ba baieti, nu va mai dati acum eroi, i-ati lasat sa intre inauntru, ceea ce nu ati facut niciodata ..... ", le-a spus Basescu angajatilor Carrefour Orhideea, parand usor iritat. "Las-o moarta!", a continuat Basescu.

Intrebat daca va face declaratii de presa seara, presedintele a spus ca nu stie. "Nu stiu, dupa incheierea procesului electoral. Viata-i lunga ... ", a spus presedintele Traian Basescu si i-a atentionat pe ziaristi spunandu-le ca "un jurnalist trebuie sa fie pregatit oricand".

Presedintele a votat duminica la ora 9.00, la liceul A.D Xenopol din Capitala, fiind insotit la urne atat de sotia sa, Maria Basescu, cat si de fiica cea mica, Elena Basescu, aflata pe liste in calitate de candidat independent.

Seful statului i-a invitat pe toti romanii sa vina la vot, argumentand ca "suntem intr-o competitie, in toate statele UE se voteaza, iar atasamentul fata de Uniune se vede si prin prezenta la vot".

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Traian Basescu Carrefour, #Basescu Carrefour cumparaturi, #Basescu alegeri europarlamentare , #Maria Basescu
Comentarii
Poza Kazimir
Kazimir
rank 1
“cei mai buni" (PDL): care pot da din nou - dupa 20 de ani - un Nume Bun Romaniei
Poza aaron
aaron
rank 4
SIGURANTA,DEZINVOLTURA,ONESTITATEA SI DESCHIDEREA OMULUI POLITIC BASESCU,