Basescu: Nu voi folosi informatiile statului in campanie

Sambata, 28 Noiembrie 2009, ora 19:44
3750 citiri
Basescu: Nu voi folosi informatiile statului in campanie
Foto: Arhiva

Traian Basescu l-a atacat inca o data pe contracandidatul sau la prezidentiale, Mircea Geoana, acuzandu-l ca este total dependent de mogulii care ii stau in spate si ca adevaratul lui slogan este similar cu cel al FMI, "Dormi linistit, Mircea Geoana lucreaza pentru tine!".

"Pe linistea garantata de Ion Iliescu s-a intamplat FMI, s-a dat Electroputere lui Taher, IPSR lui Omar Hayssam(...) Asta vor acum, 'dormi linistit, Mircea Geoana lucreaza pentru tine!', ca la FNI. Prietenii lui or sa lucreze cum au lucrat guvernarea trecuta", a declarat sambata Traian Basescu intr-o emisiune electorala la postul "Etno TV".

Intrebat de moderatorul emisiunii cum de nu se confirma zvonurile potrivit carora in aceasta campanie electorala urmeaza sa apara tot felul de informatii secrete care sa ii compromita pe contracandidatii sai, seful statului a respins categoric aceasta posibilitate.

"Sunt un om pe la care trece toata informatia oficiala importanta a acestei tari, pe domeniile cele mai importante. Nu am scos si nu voi scoate nimic. Nu voi folosi informatiile institutiilor statului in lupta politica. E cea mai mare mizerie", a raspuns Traian Basescu atentionand asupra faptului ca cei care au procedat in turul intai in acest fel scotand "hartiute" de la 'Doi s-un sfert', "vor plati factura" in fata romanilor.

Presedintele a criticat inca o data partidele din coalitia majoritara care "au trantit doua guverne si nu vor sa il investeasca pe al treilea" crezand ca vor lovi in seful statului.

Traian Basescu este convins ca romanii percep corect situatia politica actuala si inteleg ca pe 6 decembrie vor avea de ales intre doua variante opuse.

"Pe de o parte este Mircea Geoana care nu e un om puternic, depinde de Iliescu, Voiculescu, Patriciu, Vantu, Hrebenciu, Vanghelie. El poate fi manevrat si daca ajunge presedinte ei il vor manevra. De partea cealalta, este Traian Basescu care nu are moguli, are oameni, mai buni sau mai rai. Ca ii cheama Berceanu, Blaga, Udrea... A vota pentru liniste inseamna sa dai tara pe mana lui Patriciu, Vantu, Voiculescu", a mai avertizat seful statului trecand in revista dosarele in justitie ale celor care il sustin pe Mircea Geoana.

"Eu asta vreau: reformarea Romaniei iar romanii au de ales intre un presedinte care 5 ani nu a facut compromisuri si un presedinte dependent de altii. Nu o sa stii niciodata cine vorbeste de fapt, Mircea Geoana sau Dinu Patriciu. Se va asterne o liniste mormantala iar tara va fi jefuita pur si simplu", i-a mai avertizat Traian Basescu pe alegatori.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Basescu Geoana alegeri, #alegeri 2009, #Basescu Geoana moguli, #Basescu informatii secrete Geoana , #Mircea Basescu
Comentarii
Poza Radar
Radar
rank 5
Se observa de la o posta, disperarea clasei politice corupte de a inlatura orice piedica in lupta lor egoista de a jefui tara si ce a mai ramas din proprietatea bunurilor nationale.
Poza demos
demos
rank 5
Nu voi folosi informatiile institutiilor statului in campania electorala! Nici macar 5 minute! Uite, sa vina Maior, Ungureanu si Burianu sa confirme!