Gusa: Basescu si-a decapitat fata in direct pentru audienta

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 22:48
3550 citiri
Gusa: Basescu si-a decapitat fata in direct pentru audienta
Foto: Pro TV

Presedintele Traian Basescu a demonstrat ca este in stare de orice atunci cand vine vorba de metodele prin care isi atinge scopurile si ca nu ezita sa se foloseasca pana si de persoanele la care se presupune ca tine, crede noul consilier al lui Mircea Geoana, Cozmin Gusa.

Fost colaborator apropiat al lui Traian Basescu in campania electorala de acum cinci ani, Gusa a schimbat intre timp taberele si il critica dur pe actualul sef al statului pentru aparitia in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV, unde a spus ca numele Syda - porecla iubitului Elenei Basescu - este "infinit mai sanatos decat Hrebenciuc. Chiar si boala e mai sanatoasa".

"Si-a executat fata in direct doar ca sa capteze audienta. Putea sa raspunda la intrebari intr-un mod diplomat si elegant si sa zica 'E treaba fiicei mele'", a apreciat Gusa, miercuri, la Realitatea TV.

In cadrul aceleiasi emisiuni, Traian Basescu a dezmintit zvonurile potrivit carora fiica sa cea mica se va marita cu Syda: "Daca nu ma minte, nu se marita. Mi-a spus ca nu e adevarat ce se scrie in presa". (A.T.)

Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
Deputatul Cristian Seidler, coordonator al campaniei electorale a USR, a acuzat vineri, 14 iunie, o creştere "nenaturală" a numărului de voturi nule şi a buletinelor de vot dispărute, raportat...
Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
Nicu Ștefănuță este singurul candidat independent la alegerile europarlamentare care va reprezenta România în Parlamentul European. Va fi al doilea mandat pentru acesta, după ce a reușit...
#Basescu Happy Hour Pro TV, #Basescu Syda EBA, #alegeri prezidentiale 2009 , #Mircea Basescu
  1. Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
  2. Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
  3. Cad capete în filialele AUR din țară, după alegerile din 9 iunie. George Simion: „Vom schimba anumite conduceri județene”
  4. Marcel Ciolacu nu exclude ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană la prezidențiale. "A fost preşedintele partidului, nu e din afara"
  5. Ciolacu nu crede că Toni Greblă trebuie demis de la AEP, după haosul de la vot. „Înțeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe și demnitate”
  6. Marcel Ciolacu a celebrat înfrângerea în alegeri a baronului liberal Gheorghe Flutur. ”Make Suceava great again”
  7. Condiția lui Marcel Ciolacu pentru a candida la prezidențiale. Premierul a dezvăluit când a avut ultima discuție pe subiect cu Mircea Geoană
  8. Jumătate de milion de români au votat degeaba. Voturile nule au crescut cu două treimi din 2019 în 2024
  9. Gabriela Firea pare să nu-i poarte ranchiună lui Marcel Ciolacu, după eșecul de la alegeri, și îl susține la prezidențiale. „Persoana cea mai potrivită să candideze”
  10. Ciolacu, la ședința PSD despre următoarele alegeri: "După 20 de ani avem un culoar deschis pentru prezidențiale"