Mircea Basescu, acuzat ca ar fi lovit o femeie, in urma unei altercatii in trafic

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 23:10
8071 citiri
Mircea Basescu, acuzat ca ar fi lovit o femeie, in urma unei altercatii in trafic
Foto: Tion

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, este acuzat de o femeie din Constanta ca ar fi lovit-o, dupa ce au avut o altercatie in trafic.

Femeia, ale carei initiale sunt N.M., sustine ca, vineri dimineata, in zona garii din Constanta, un sofer care conducea un autoturism Mercedes a incercat sa o depaseasca ilegal, potrivit declaratiilor facute la Realitatea TV.

"Apoi, domnul de la volan a trecut pe langa mine pe banda 1, m-a injurat, a trecut in fata mea si a pus o frana brusca, blocand ambele benzi. Domnul respectiv a coborat din autoturism, a bagat mana pe geam si, injurandu-ma, mi-a tras un dos de palma. Am inchis fereastra, el a incercat sa traga de portiere, care erau blocate. Am tipat ca sun la politie, nu a parut deranjat, dar pentru ca nu s-au deschis portierele, s-a urcat in masina si a plecat mai departe", a declarat N.M.

Femeia a depus plangere la sectia 3 de Politie din Constanta, iar sora sa, care se afla in masina in momentul incidentului, a depus declaratie de martor.

Potrivit Realitatea TV, numarul masinii din plangerea facuta la politie este B 02 GJM, care apartine unei firme de leasing, fiind utilizata de o firma din Agigea, iar Mircea Basescu a fost vazut folosind-o de mai multe ori.

"Initial nu l-am recunoscut, insa am insistat sa aflu cine este posesorul acelui autoturism si am aflat cu stupoare ca era Mircea Basescu. M-am gandit ca ar fi putut fi altcineva la volan, si am cautat pozele domnului pe Internet. Si mi s-a confirmat ca era chiar Mircea Basescu cel care conducea autoturismul. Plangerea am facut-o impotriva conducatorului auto, nestiind cine este in acel moment. In descrierea mea, l-am descris pe el", a mai spus N.M.

Mircea Basescu, intre trafic cu armament si legaturi cu interlopi

Fratele presedintelui Romaniei este un obisnuit al scandalurilor. La inceputul anului 2010, in presa din Taiwan au aparut informatii conform carora Mircea Basescu ar fi fost implicat in traficul de armament vechi catre Angola.

Potrivit revistei taiwaneze "Next", Mircea Basescu ar fi fost suspectat de reambalarea unei mari cantitati de munitie veche din Taiwan, care ar fi trebuit distrusa in Bulgaria, pe care ar fi revandut-o in Angola. Astfel, peste 1.884 de tone de gredane, mine si alte tipuri de munitie ar fi fost preluata de fratele presedintelui Romaniei.

Totusi, autoritatile din Taiwan au respins aceste afirmatii ca fiind "nefondate", Mircea Basescu criticand aspru presa pentru preluarea acestor informatii.

Cu toate acestea, cu numai jumatate de an mai devreme, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat pe Mircea Basescu, prin intermediul site-ul personal, ca ar fi fost implicat in trafic de exlozibil alaturi de Bakri Imad Abdul Reda, o persoana suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata sub supravegherea Interpol.

Nasul nepoatei unui interlop

Tot in ianuarie 2010, Mircea Basescu a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor, dupa ce a botezat-o pe nepoata interlopului Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondialu'.

De asemenea, fratele presedintelui Basescu a facut senzatie cand a declarat ca, in 1989, Revolutia l-a prins cu 600.000 de dolari in buzunar, bani stransi din vanzarea de "zgarci", un material supraelastic din care se faceau rochii si alte articole de imbracaminte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Basescu dos palma, #acuzatii Mircea Basescu, #frate Traian Basescu, #Mircea Basescu palma trafic, #Mircea Basescu bataie femeie , #Mircea Basescu
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Inteleg din talcul povesti ca vinovat e si Abel, nu numai Cain, si Tatal, nu numai tatal !
Poza Cine-uita-nu-merita
Cine-uita-nu-merita
rank 5