Mircea Basescu: Daca-l intalnesc pe Ciuvica, il bat!

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 09:04
3292 citiri
Mircea Basescu: Daca-l intalnesc pe Ciuvica, il bat!
Foto: Arhiva

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, l-a amenintat pe Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, spunand ca daca o sa il intalneasca o sa il bata.

"Daca-l intalnesc pe Ciuvica, il bat", a declarat Mircea Basescu pentru Evenimentul Zilei.

Declaratia fratelui presedintelui vine dupa ce acesta a fost acuzat de Grupul de Investigatii Politice ca este implicat intr-o asociere de genul celei dintre Puiu Popoviciu si Institutul de Agronomie.

Mircea Basescu se apara afirmand ca Ciuvica face acuzatii false si ca el doar il consilieaza pe fiul sau Dragos Basescu, ce detine 85% din Firma Global Business and Investments. El mentioneaza ca au inceput o afacere din care vor avea profit abia peste cinci ani. "Poate fi o afacere buna in final. O livada de cateva hectare trebuie sa aduca bani", spune Mircea Basescu.

Mai mult, Mircea Basescu a declarat la Antena 3 ca nu ii va construi "nici macar o casa de veci lui Ciuvica".

Declaratiile surprinzatoare ale acestuia nu se opresc aici. Deranjat de o intrebare adresata de un jurnalist de la Gandul, Mircea Basescu a raspuns: "Pai vrei sa te invat eu meserie? Eu, chiar daca am fost marinar, stiu toate smecheriile astea. Daca vrei, vii aicea si te invat eu cum se fac. Ori iti faci meseria, ori esti un gaozar ca altii, cum bine v-a zis frate-miu".

Grupul pentru Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica, a publicat o serie de documente prin care vrea sa demonstreze ca familia Basescu aplica in Constanta reteta pe care Puiu Popoviciu a folosit-o in Baneasa.

Potrivit unui comunicat al GIP, remis Ziare.com, firma fiului lui Mircea Basescu, fratele presedintelui, a incheiat un contract de asociere cu o institutie de stat, la care statul participa cu un teren cu potential imobiliar ridicat, iar firma cu promisiuni de investitii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mircea Basescu afaceri, #frate presedinte Basescu, #Basescu ameninta Ciuvica , #Mircea Basescu
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Deci nu mă miră faptul că un ANTI-BĂSESCIAN CALIFICAT DE JURNALUL NAŢIONAL ca DOMNUL CIUVICĂ ar stii ceva ,dar de aici si pină la probe CALE LUNGĂ................DRUM DE FIER !