Mircea Basescu: Dinescu a mancat multa inghetata de la mine si a facut galci

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 10:04
5678 citiri
Mircea Basescu: Dinescu a mancat multa inghetata de la mine si a facut galci

Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, vorbeste despre toate scandalurile in care a fost implicat seful statului in ultima vreme, printre care caseta in care apare lovind un copil, disputa cu Mircea Dinescu sau scrisoarea Mariei Basescu.

"Prin anul 1994, cand am dat drumul la fabrica de inghetata, cand se ducea masina firmei plina cu marfa la Bucuresti, normal, trecea si pe la fratele meu pe acasa si lasa inghetata pentru cele doua nepoate ale mele (n.r. - Ioana si Elena Basescu). Mircea Dinescu avea casa pe acolo, pe undeva, erau vecini. Masina mea de inghetata se oprea si la Mircea Dinescu si ii lasa inghetata sa manance. Cred ca a mancat atat de multa inghetata de la mine incat a facut galc", a declarat Mircea Basescu, pentru Replica Online.

Mircea Basescu este nemultumit si de faptul ca Dinescu a declarat ca doar o data a primit o inghetata de la Traian Basescu. "Daca vrea, ii mai dau 100 de inghetate sa plece de aici, i le platesc eu", a continuat fratele presedintelui.

Despre filmuletul in care Traian Basescu a fost filmat lovind un copil, fratele sau afirma ca acesta este trucat. "Am dormit in aceeasi camera cu fratele meu pana cand a plecat la facultate. Fratele meu (n.r. - Traian Basescu) nu m-a batut niciodata. E clar ca este un trucaj ordinar. Cei care au scos filmuletul au fost foarte inspirati: vin cu asemenea potlogarii, falsuri ordinare pentru a face campanie electorala", a declarat Mircea Basescu, pentru

Fratele presedintelui este de parere ca cei care contesta avizul de la Institutul National de Criminalistica sa aduca dovezi ca filmul este autentic.

In acelasi timp Mircea Basescu a discutat si despre declaratiile lui Radu Mazare, potrivit carora va pleca in Brazilia, daca Traian Basescu castiga alegerile. "Nu-mi doresc sa fiu primarul Constantei, dar nu m-ar deranja daca Mazare ar pleca", a spus Mircea Basescu.

Citeste si:
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
La începutul lunii septembrie, imediat după scandalul demiterii lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, atât PSD, cât și USR PLUS și AUR au anunțat că depun moțiune de...
Sursa: Ziare.com