Mircea Basescu: Nu stiu cat de mult isi doreste fratele meu inca un mandat

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 23:30
2870 citiri
Mircea Basescu: Nu stiu cat de mult isi doreste fratele meu inca un mandat
Foto: Realitatea TV

In cazul in care isi doreste, presedintele Traian Basescu poate castiga alegerile prezidentiale din toamna fara ajutorul fratelui sau, sustine chiar Mircea Basescu.

"Eu nu stiu cat de mult isi doreste fratele meu inca un mandat, dar sunt convins ca fratele meu va castiga alegerile fara ajutorul meu. Eu nu sunt membru de partid, nu fac politica. Nu conteaza pe mine in campanie", a explicat fratele sefului statului, joi, la Realitatea Tv.

Intrebat daca retinerea televizata cu iz de circ a lui Gigi Becali a fost planuita pentru a pune intr-un con de umbra scandalul Popoviciu, Mircea Basescu a negat.

"Ce e in mintea fiecaruia e problema lor. Eu am problemele mele, Popoviciu pe ale lui, Becali pe ale lui. Nu vad nicio legatura intre ele, oricum", sustine fratele lui Traian Basescu.

Cam incepi sa devii nevos dupa atatea acuzatii

Mircea Basescu a explicat si de a reactionat violent la intrebarile presei privind afacerea la care fiul sau este actionar majoritar:

"Cam incepi sa devii nevos dupa atatea acuzatii. Mi se pare o reactie absolut normala. Nu stiu cum ati reactiona dumneavoastra daca cineva ar vorbi urat de fiul dumneavoastra, de fratele dumneavoastra, de familia dumneavoastra".

Totodata, fratele presedintelui a spus ca a propus presei sa vorbeasca cu administratorul firmei si cu proprietarul Global Business, ceea ce s-a si intamplat, insa nu "a nu a aparut la Tv".

Mircea Basescu a fost, in ultimele zile, in atentia presei. Daca la inceput din cauza suspiciunii de afaceri dubioase cu omul de afaceri Puiu Popoviciu, apoi din cauza modului violent in care a reactionat la intrebarile jurnalistilor.

"Chiar daca am fost marinar, stiu toate smecheriile astea. Daca vrei, vii aicea si te invat eu cum se fac. Ori iti faci meseria, ori esti un gaozar ca altii, cum bine v-a zis frate-miu", i-a spus Mircea Basescu unui jurnalist de la Gandul.

In timp ce unui reprezentat al Grupului pentru Dialog Social i-a spus "Dar ma lasi, ma, sa vorbesc, ce dracu?", lui Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), i-a promis ca atunci cand il va vedea il va bate si l-a amenintat si cu moartea.

"Asa cum vede Ciuvica ca se fac case acolo eu ii fac lui casa, ori casa ori loc de veci, ce vrea", a declarat Basescu. Mircea Basescu a fost acuzat de presedintele GIP ca deruleaza o afacere imobiliara la Constanta, cu terenuri agricole care apartin statului.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mircea Basescu prezidentiale, #Basescu Popoviciu Becali , #Mircea Basescu