Mircea Basescu: Sa fiu acuzat ca am batut o femeie pe strada e prea mult

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 11:32
5554 citiri
Mircea Basescu: Sa fiu acuzat ca am batut o femeie pe strada e prea mult

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a negat, marti, ca ar fi palmuit-o pe Nicoleta Moraru, angajata pe post de referent asistent la Consiliul Judetean Constanta, care ar fi depus plangere la politie in acest sens.

Intr-un comunicat de presa, fratele presedintelui spune ca nu a lovit-o pe femeie. "Sa ajung sa fiu acuzat ca am batut o femeie pe strada, in mijlocul orasului Constanta, este prea mult", afirma Mircea Basescu.

Fratele presedintelui sustine ca femeia care era in masina, langa Nicoleta Moraru, i-a facut semne obscene, in timpul incidentului. Mai mult, el dezvaluie ca cele doua femei sunt prietene cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, membru PSD.

Potrivit comunicatului de presa, varianta lui Mircea Basescu este cu totul alta decat cea raportata politiei:

"In fapt, in dimineata zilei de 3 septembrie 2010 ma deplasam cu masina dinspre intersectia B-dul 1 Mai cu str. Burada, catre B-dul Ferdinand, intentionand sa virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat, dar masina aflata pe banda intai, in spatele masinii mele, un Wolksvagen rosu, a claxonat si a accelerat nepermitandu-mi sa intru in spatiul suficient de mare din fata sa.

Am franat si am intrat in spatele ei. Dupa virajul la dreapta pe b-dul Ferdinand, am trecut pe banda a doua incercand sa depasesc Wolksvagenul, dar soferul care il conducea nu vroia sa treaca pe prima banda. Am trecut eu si am depasit prin stanga. In acest timp vorbeam la telefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care ma astepta in refugiul din fata magazinului Dioda.

Am observat abia atunci ca Wolksvagenul rosu era condus de o doamna iar in dreapta se afla o alta doamna care imi facea semne obscene cu degetul mare ridicat in sus. Am depasit Wolksvagenul si am trecut pe banda a doua franand, pentru a le convinge sa treaca pe banda intai.

Nu am oprit complet masina si nu am coborat din ea. Dupa aceea, am vazut ca soferul Wolksvagenului nu dorea sa treaca pe banda intai, am mai mers circa o suta de metri si am intrat in refugiul din fata magazinului Dioda de unde trebuia sa imbarc un prieten care ma astepta acolo", afirma fratele presedintelui

Mircea Basescu, acuzat ca ar fi lovit o femeie, in urma unei altercatii in trafic

Femeia spune ca autoturismul de lux al fratelui presedintelui i-ar fi taiat calea in zona garii din Constanta, dupa ce incercase sa o depaseasca. Mircea Basescu a coborat de la volan sa ii ceara socoteala. Nervos, a bagat mana pe geam, i-a dat femeii un dos de palma si a injurat-o.

Femeia a depus plangere la sectia 3 de Politie din Constanta, iar sora sa, care se afla in masina in momentul incidentului, a depus declaratie de martor.

Citeste si:
Amenzi de peste 4 milioane de lei ”încasate” de partide, pentru nereguli în finanțele proprii. Cine a primit cea mai mare sancțiune
Amenzi de peste 4 milioane de lei ”încasate” de partide, pentru nereguli în finanțele proprii. Cine a primit cea mai mare sancțiune
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a publicat un raport cu sancțiunile pe care partidele politice din România le-au primit anul trecut ca urmare a neregulilor cu privire la cheltuielile...
Dan Barna, despre incidentul în care a fost implicată o consilieră USR din Mogoșoaia: ”Nu ar fi fost posibil dacă hoții nu ar simți că au protecție politică”
Dan Barna, despre incidentul în care a fost implicată o consilieră USR din Mogoșoaia: ”Nu ar fi fost posibil dacă hoții nu ar simți că au protecție politică”
Vicepreședintele USR Dan Barna a reacționat joi seară, 27 ianuarie, după ce o consilieră a partidului său din Mogoșoaia a fost agresată de ”colegii” de la PNL și PMP. În mesajul...