Mircea Basescu, victima unui santaj - ce spune fratele presedintelui

Vineri, 30 Mai 2014, ora 14:05

   

Mircea Basescu, victima unui santaj - ce spune fratele presedintelui
Fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, confirma existenta unei anchete in derulare a DNA in legatura cu un santaj al familiei lui Bercea Mondialu la adresa sa dar precizeaza ca nu doreste sa perturbe demersul procurorilor prin declaratii de presa.

"Nu pot sa va spun decat ca nu am cum sa fac declaratii de presa pe subiectul in cauza, anume existenta unor presiuni din partea familiei Anghel asupra mea si a unui act de santaj, pentru ca in aceasta cauza se fac cercetari de catre procurori, la acest moment si nu doresc sa perturb ancheta", a declarat Mircea Basescu, vineri.

Potrivit procurorilor DNA Constanta, pe 26 mai 2014 si 29 mai 2014, Constantin Marius ar fi exercitat constrangeri asupra unei persoane, nenominalizate in comunicat, constand in amenintarea cu darea in vileag, prin intermediul presei, a unor fapte compromitatoare pentru persoana amenintata si pentru membrii familiei acesteia, respectiv pretinsa ei implicare in infractiuni de coruptie.

Barbat retinut pentru santaj, la Constanta - Victima este Mircea Basescu

Acesta ar fi cerut 280.000 de euro pentru a nu da in vileag informatiile, iar ieri, cand denuntatorul s-a intalnit cu inculpatii pentru a le da 10.000 de uero, procurorii DNA Constanta au organizat actiunea de flagrant.

Marius Constantin a fost retinut pentru 24 de ore iar Izaura Anghel si un minor de 17 ani sunt cercetati sub control judiciar.

In anul 2010, Mircea Basescu, fratele presedintelui, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2031 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Lazar
rank 5
Sa le fie invatatura de minte si altora !!!
Asa-i cand te incurci cu tot felul de clanuri tiganesti si cand te bati pe burta cu toti balaoachesii.
BecaliBasia
rank 1
Traiane!...Nici nu sti ce mic incepi sa devi !
Basila intervine urgent cu DNA-ul sa-si salveze clanul si...pielea!
Presedintele Basila,pardon ! securistoalcooloafemeiatul,este prototipul robot a unei scursuri umane.Ma.f.io.tul care a pacalit cu ajutorul S.R.I-ului romanii timp de aproape 10 ani din postura de tatuc la Coroceni si peste 20 ani in diverse ipostaze ca ministru si primar al Bucurestiului. M.afiot.ul are necazuri mari cu clanurile de tigani ,carora trebuie sa le returneze bani. S-a folosit de DNA pentru a face dosare tuturor adversarilor si si-a sprjinit afacerile de tip ma.fi.ot pe clanurile tiganesti. Mircea Basescu a fost postat in portul Constanta si se ocupa cu supravegherea traficului de armament si toata contabanda din port.Acum clanurile tiganesti (finii )isi cer banutii.DNA-ul incerca in disperare arestarea cocirlarilor pina nu incep tiganoii sa dea publicitatii toate afacerile basistilor! Asa ca dle ,,adevar,,Basescu intervine urgent sa-si salveze pielea!
Traiane nici nu sti cit de mic incepi sa devi!
Becali ti-a pregatit un pat!
Comentariu inadecvat
Utilizator sters
Dar are o figura asa de sincera...
Sigur e doar o victima inocenta.
BecaliBasia
rank 1
Traiane! ....traianeeee ! Nici nu sti ce mic incepi sa devi !
Basila intervine urgent cu DNA-ul sa-si salveze clanul si...pielea!
Presedintele Basila,pardon ! securistoalcooloafemeiatul,este prototipul robot a unei scursuri umane.Ma.f.io.tul care a pacalit cu ajutorul S.R.I-ului romanii timp de aproape 10 ani din postura de tatuc la Coroceni si peste 20 ani in diverse ipostaze ca ministru si primar al Bucurestiului. M.afiot.ul are necazuri mari cu clanurile de tigani ,carora trebuie sa le returneze bani. S-a folosit de DNA pentru a face dosare tuturor adversarilor si si-a sprjinit afacerile de tip ma.fi.ot pe clanurile tiganesti. Mircea Basescu a fost postat in portul Constanta si se ocupa cu supravegherea traficului de armament si toata contabanda din port.Acum clanurile tiganesti (finii )isi cer banutii.DNA-ul incerca in disperare arestarea cocirlarilor pina nu incep tiganoii sa dea publicitatii toate afacerile basistilor! Asa ca dle ,,ziare.com,, si... ,,adevar,, Basescu intervine urgent sa-si salveze pielea!
Traiane nici nu sti cit de mic incepi sa devi!
Becali ti-a pregatit un pat!
tudorion46
rank 5
spune-mi cu cine te-alegi, ca sa-ti spun cine esti!
cand dansai si te pupai cu ei nu stiai cu cine ai de a face?
ti se potriveste proverbul din titlul comentariului!

prevad ca vor mai urma si alte...dansuri ale dlui Mircea, pt ca astfel de conflicte nu se sting asa simplu! cum itzi asterni, asa dormi dle!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor