Vadim: Basescu a fost peste Geoana la dezbatere

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 16:19
3697 citiri
Vadim: Basescu a fost peste Geoana la dezbatere

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a criticat vineri prestatia celor doi candidati la presedintie, Traian Basescu si Mircea Geoana, la dezbaterea electorala de la Palatul Parlamentului, sustinand insa ca seful statului in functie a castigat "un plus de imagine".

"Toata emisiunea de aproape trei ore, Basescu s-a comportat ca un extraterestru, de parca atunci picase si el din cer si descoperea: ia uite ce criza economica e, nu mai avem agricultura, se prabusesc bancile.

Sincer sa fiu, eu nu credeam ca va avea atata nerusinare sa mai candideze. Dar el stia cu ce slugi are de-a face. Si-a fortat norocul si s-ar putea sa aiba castig de cauza pe fondul slabiciunii celorlalti", a comentat Vadim Tudor.

El a spus ca Mircea Geoana a ratat sansa de a-l "face pulbere" pe Traian Basescu, aflat la final de mandat, "epuizat" si "vulnerabil".

Cea mai buna aparare, atacul

"Cea mai buna aparare este atacul. il prinzi pe un om pe final de mandat, epuizat, vulnerabil, care de abia se mai tine pe picioare, si nu-l faci pulbere?", a completat liderul PRM.

Potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, actualul sef al statului "a fost peste Geoana" la confruntarea organizata de Institutul de Politici Publice, pentru ca a fost agresiv si i-a intins capcane candidatului PSD.

"Eu nu-l vad bine pe Geoana. Cu plusul de imagine pe care l-a avut Basescu ieri, pentru ca, la nivel reductionist, cine a castigat, in termenii lor, Basescu a fost peste el, pentru ca a fost agresiv, l-a prins cu niste capcane la care acesta nu se astepta", a declarat liderul PRM.

In opinia sa, din aceasta competitie electorala nu a castigat nimeni, insa a pierdut poporul roman.

Corneliu Vadim Tudor a reiterat ca PRM isi mentine pozitia de a nu acorda incredere niciunuia dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si a facut apel catre electoratul sau sa nu se prezinte la urne pe 6 decembrie.

"Mircea Geoana a pretins (n.r. - in cadrul confruntarii electorale organizate de IPP) ca-l sustin oameni de la PRM. N-am inteles, ce obligatii am eu fata de Mircea Geoana. (...) Nu stau la spatele nimanui, dar directia politica este asta: romani, stati acasa, ca nu merita. Niciunul nu merita", a spus liderul PRM.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Vadim dezbatere candidati, #Traian Basescu Vadim, #Basescu peste Vadim, #plus imagine Basescu , #Mircea Basescu
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Scopul, suza mijloacele... . Vadime esti tare de tot sa critici pe alti, sa-i injuri, sa-i insulti... dar pe tine te vezi? Mai uitate-te in oglinda din cand in cand ca esti prea "turbat" uneori. Sa traiesti bineeee, Vadime! ;-)