Vadim: Pe Basescu nu-l apuca Pastele, tara fierbe!

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 18:02
5687 citiri

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor spune ca presedintele Traian Basescu nu va mai apuca sa-si petreaca Pastele la Cotroceni pentru ca "tara fierbe".

"N-au decat sa se spele cu Basescu al lor pe cap (cei care au votat cu el, n.red.), dar eu va spun ca nu il apuca Pastele pe Basescu, pentru ca tara fierbe!", a spus Tudor, la Realitatea TV.

Atentionat de moderatorii emisiunii in care a intrat in direct ca instiga la revolta, liderul PRM s-a declrat fericit ca face acest lucru, pentru ca vrea sa schimbe Romania in bine.

"Sunt foarte fericit ca instig lumea impotriva fraudei si a minciunii, ca nu mai scapa tara asta de banditi... Voua va place cum arata Romania? Mie nu-mi place si am sa fac totul ca sa o schimb in bine!", a spus Tudor.

Referitor la caseta video care a aparut luni in presa in care Mircea Geoana este aratat primind 5.000 de euro pentru campania electorala de la o femeie membru PSD, bani ce reprezinta, insa, si "contributia ... pentru un loc eligibil", Tudor a spus ca "nu l-a convins".

"Pana acum se bateau in programe, in doctrine, acum se taie in casete, e o rusine. Pe mine nu m-a convins aceasta casetuta pentru ca nu vad si o parte a doua, nu vad reactia lui Geoana", a spus liderul PRM.

El a precizat, insa, ca nu vrea sa se inteleaga ca ii ia apararea lui Mircea Geoana, pentru ca l-a avertizat de la inceput ca nu are nicio sansa in fata lui Basescu.

"Nu-l apar pe Geoana, ca e si vina lui. Eu i-am zis de la inceput: 'Mircea, tu esti un om crescut cu guvernanta, baiat de general... Tu in timp ce joci tenis, Basescu joaca turca, si o sa te bata mar", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mircea Geoană analizează cât de gravă este amenințarea nucleară a lui Putin. „Face parte din arsenalul său de intimidare şi presiune psihologică”
Mircea Geoană analizează cât de gravă este amenințarea nucleară a lui Putin. „Face parte din arsenalul său de intimidare şi presiune psihologică”
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO califică drept o încercare de intimidare psihologică ameninţările preşedintelui rus Vladimir Putin referitoare la utilizarea armelor...
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, revine în România. Motivul unei noi vizite la București
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, revine în România. Motivul unei noi vizite la București
Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua a doua vizită în România, din 2024, conform anunțului pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Marți, 5 martie, de la ora...
#Corneliu Vadim Tudor PRM, #Mircea Geoana caseta 5000 euro, #Traian Basescu presedinte Paste , #Mircea Basescu