Basescu il invita pe Geoana la OTV: Va avea multe surprize!

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 19:51
6512 citiri
Basescu il invita pe Geoana la OTV: Va avea multe surprize!
Foto: basescu.ro

Traian Basescu a sustinut vineri seara o ultima declaratie de la sediul sau de campanie, multumindu-le tuturor celor care l-au ajutat sa ajunga in turul doi si invitandu-l pe Mircea Geoana la o confruntare electorala la OTV, la care a promis ca ii va face acestuia multe surprize.

Dupa ce le-a multumit celor din staff-ul sau de campanie si tuturor celor care l-au votat in turul intai si au votat si pentru referendum, Traian Basescu l-a invitat la o noua confruntare electorala pe contracandidatul sau, dupa cea de la Palatul Parlamentului, de data aceasta la OTV, in conditiile in care la televiziunea publica acest lucru nu este posibil.

"Este de remarcat deplina mogulizare a TVR1, unde un lacheu al dezinformarii, presedintele Sassu, in loc sa raspunda comandamentului public de a crea conditii ca cei doi candidati sa isi expuna programele, a inchis TVR si s-a pretat la atacuri la adresa mea in conditiile in care nu aveam nicio sansa pentru drept la replica", a acuzat Traian Basescu.

Sunt mai multi care tremura legat de aducerea in tara a lui Popa Nicolae

In aceste conditii, presedintele a spus ca a incercat in repetate randuri sa aiba o dezbatere electorala cu Mircea Geoana, dar acesta "s-a dovedit extrem de rezistent la fuga, fuge de doua saptamani intr-una, l-am prins putin aseara".

"Eu l-am invitat sa avem in fiecare zi o dezbatere, imi mentin invitatia si il rog sa raspunda interesului public si astazi incepand cu ora 21:00 sa fim impreuna la OTV pentru a continua dezbaterea inceputa ieri", a mai spus seful statului avertizand ca este posibil sa ii faca adversarului sau cateva surprize legate de intalnirea cu Sorin Ovidiu Vintu, cand, "la miezul noptii a sarit din pat direct in ghete" si s-a dus in vizita la acesta.

"Domnul Geoana a spus ca nu a mintit. Asta-seara i-as arata cat de mult a mintit si in legatura cu cunoasterea domnului Nicolae Popa, 'tatal FNI'(...) Este un om binecunoscut de domnul Geoana si bine protejat(...) Iar miza domnului Vintu este legata si de incercarea disperata de a stopa efectele aducerii in tara a lui Popa Nicolae. Si sunt mai multi care tremura", a mai declarat presedintele.

In privinta trupelor din Irak, Mircea Geoana a atins "apogeul intelepciunii"

Seful statului l-a atacat pe Mircea Geoana si pe partea pregatirii sale profesionale, ca diplomat de cariera.

"Domnul Mircea Geoana a facut comentarii destul de aspre legat de politica externa a Romaniei. Romanii se pacalesc. Ca om de externe, este extrem de slab pregatit si nu are capacitatea de a intelege situatia geo-politica. Pentru domnia sa, este o politica externa rudimentara atunci cand reusesti sa organizezi cel mai mare summit NATO la Bucuresti. Tot politica rudimentara este trecerea de la expresia lui Chirac 'Romania a pierdut o buna ocazie sa taca', pe cand domnul Geoana era ministru de Externe, la un parteneriat cu Franta", a reamintit presedintele.

Totodata, seful statului l-a ironizat pe contracandidatul sau care dupa ce Romania a castigat peste 8.000 de kilometri din platoul continental al Marii Negre s-a intrebat, joi seara, daca nu ar fi bine sa ii exploatam impreuna cu Ucraina.

"La mintea lui, daca tot am castigat-o de ce sa nu o impartim? Este interesant modul lui de a gandi", a mai spus ironic Traian Basescu.

In acelasi timp, presedintele l-a criticat pe contracandidatul sau pentru ca a etichetat trimiterea militarilor romani in afara frontierelor ca fiind "actiuni cu risc ridicat pentru securitatea nationala".

"Aici a atins apogeul intelepciunii. Dansul a uitat ca trupele romanesti au fost trimise in Afganistan si Irak in 2003 cand era ministru de Externe. Dupa preluarea mandatului de presedinte, eu am dus la bun sfarsit obligatiile asumate de Romania si nu am pus armata romana in situatia de a parasi teatrele de operatii inainte de a-si termina misiunea. Nu exista onoare mai mare pentru un militar decat sa poata spune 'misiune indeplinita'. Orice militar retras din teatrul de operatiuni inainte de a-si termina misiunea este un militar umilit. Si trebuie sa afle si domnul Geoana aceste lucruri", a mai declarat Traian Basescu.

"Ii promit ca daca vine in aceasta seara la OTV va avea foarte multe surprize si va afla foarte multe lucruri care ii vor folosi in viata", a mai spus Traian Basescu in rasetele jurnalistilor prezenti la sediu sau de campanie.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Basescu Geoana Vantu, #Geoana Nicolae Popa, #Geoana Vantu Popa, #Geoana vizita Vantu , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza Radar
Radar
rank 5
Geoana, nu vine la OTV, are diaree, a luat-o de la Vantu, au mancat spanac in jacuzzi, crezand ca asa o sa-l bata pe Traian Basescu ...