Ziare.com

Campania lui Basescu, mai scumpa decat a lui Geoana

Miercuri, 20 Ianuarie 2010, ora 11:14

   

Campania lui Basescu, mai scumpa decat a lui Geoana
Presedintele Traian Basescu se afla in fruntea clasamentului privind cheltuielile de campanie ale candidatilor la alegerile prezidentiale, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu, potrivit datelor transmise de acestia Autoritatii Electorale Permanente.

Candidatul Traian Basescu a transmis la AEP ca a cheltuit in campania pentru alegerile prezidentiale 14.900.927 de lei si a avut venituri totale de 9.603.934, angajand cheltuieli restante de 5.296.993 de lei. Potrivit informatiilor oferite de AEP, cei mai multi bani au fost cheltuiti in campanie pentru publicitate in presa, radio, TV (7.066.585 de lei) si tiparituri si alte materiale promotionale (5.123.090 de lei).

Candidatul PSD+PC, Mircea Geoana, a anuntat Autoritatea Electorala ca a investit in campanie 12.458.690 de lei si a beneficiat de venituri de 7.554.958 de lei. Cheltuielile restante ale social-democratilor se ridica la 5.162.595 de lei, dar cei mai multi bani cheltuiti pentru alegeri au vizat tipariturile si alte materiale promotionale (6.046.926 de lei), in timp ce pentru publicitate in presa, radio si TV - 2.238.595 de lei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, care nu a reusit sa intre in turul doi, a declarat la AEP ca cheltuit pentru confruntarea electorala 10.725.860 de lei, avand venituri totale de 5.065.852 de lei. Cheltuielile restante ale liberalilor se ridica la 6.335.859 de lei. Cel mai mult PNL a investit in tiparituri si alte materiale promotionale (6.268.739 de lei), apoi pentru publicitatea stradala (2.997.517 de lei) si publicitate in presa, radio si TV (936.658 de lei).

Candidatul independent, Sorin Oprescu, a transmis la AEP ca a avut pentru campania electorala 5.372.376 de lei pentru cheltuieli, din care cea mai mare parte a acestora au fost pentru publicitate stradala (3.256.523 de lei).

La randul sau, presedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca a cheltuit din bugetul Uniunii 681.144 de lei, avand venituri de 594.828 de lei si cheltuieli restante de 80.779 de lei.

Potrivit datelor transmise la AEP, europarlamentarul Gigi Becali nu a cheltuit nimic si nici nu a avut venituri pentru campanie.

Sursa: rNews

Articol citit de 2875 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
17 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Campania lui besescu.............

besi pe timp ce trece,purtand inelul puterii capata fizicul si psihicul lui Smeagol...... Acest personaj il reprezinta.... Daca pierde inelul puterii pierde si "floarea de lotus"...intiatii stiu ce inseamna.....

 

Inelul puterii...

pe inelul puterii lui Băsescu scrie "Blaga la Interne".
Dacă nu treceau craii pedeliști pe la interne la alegeri, lua Băse exact scorul lui Honorius.

-

Dar de ca au lasat din mina MAI ?
Desemnau un alt ministru in locul lui Nica.

si sa vrea sa recupereze banii nu poate

deoarece nu are de unde sa ii recupereze ca doar statului nu mai are bani de lafait...

S-au cheltuit.

foarte multi bani si comunistul basescu-si bate joc de noi spunandu-ne : sa traiti bine!

Stiau!

De aceea si-au luat PARANORMALI !
Că toti au nevoie,dar mai abitir BOC!

restante destul de mari

acestea trebuie recuperate, nu-i asa? Ne poate spune cineva cum se vor recupera? As dori sa stiu cam ce sume au cheltuit realitatea, antenele si unele trusturi de presa in aceasta campanie. Inteleg ca acestea nu sunt contabilizate.

 

Campania lui BASESCU ,,

e o vorba:obrazul subtire cu multa cheltuiala se tine!

 

----

Basescu sa spunem ca are sponsori care vor plati doar este la putere,de unde vor plati restantele perdanti?

pt TUDOR

buna intrebarea!

Milioane aruncate .

Asa sfidare nu s-a mai intalnit. Oamenii sunt aruncati pe drumuri,scolile sunt desfiintate iar ei au dat in damblaua magiei. Sa le cumparam maturi cu coada in loc masini de lux.

 

Nu te mai strofoca atata de parca ti-ar pasa - ai sa lesini de atata ciuda, OFTICOSULE! Ioane, Ioane toata lumea doarme,... . La ora asta tu dormeai de obicei... . Hă, Hă, Hă! Ioneleeeeee du-te la nani... . Hă, Hă, Hă!

.

Orice sumă in situatia Romaniei poate fi considerată imensă. Un lucru este straniu, anume cum cheltuiala lui Geoană a fost mai mică cată vreme nu aveai unde arunca un ac de atata material de lux in cantităti si de mărimi faraonice???!!!!

Atata prost gust si sfidare, numai la Ceausescu s-a mai pomenit!
Dar, ei stiu să lucreze excelent "la negru" si la spălat bani, asa că datele oficiale pot fi ca purecii pe langă elefant fără nici o problemă intr-o democratie originală.

 
 

Probleme de familie ....

Nu degeaba se spune ca "unde-s multi puterea creste..."

O mentiune

Cu exceptia lui Basescu, cheltuielile celorlalti au fost doar bani aruncati pe apa sambetei.

 

Normal!

Paranormalul costă !
Pe care i-am supărat mai tare,pe PSDisti or pe PDListi?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor