Diaconescu, Ponta si Corlatean, in carti pentru sefia PSD

Duminica, 13 Decembrie 2009, ora 22:01
5123 citiri
Diaconescu, Ponta si Corlatean, in carti pentru sefia PSD

Liderul PSD, Mircea Geoana, a lasat sa se inteleaga ca in cazul in care partidul ii va cere sa isi dea demisia de la conducere o va face si ii va sustine pe cei care se afla "in carti", adica Cristian Diaconescu, Victor Ponta si alti lideri importanti.

"Imi voi face datoria pentru partidul pe care il conduc pana la ultima suflare, iar cand se va linisti situatia vom face o discutie si in interiorul partidului. In acest moment asa cum va spuneam sunt asa de hotarat si determinat sa ne batem in continuare ca nu poti conduce Romania fraudand alegerile si nu putem lasa tara in mana unor oameni care isi bat joc de ea", a declarat duminica liderul social democrat la Antena 3.

Mircea Geoana a mai spus ca indiferent de rezultatul pe care il va comunica CCR este o premiera pentru un lider PSD ca a obtinut cel mai mare scor in Bucuresti.

"Vom fi intotdeauna un mare partid al acestei tari. Voi continua fara ezitare sa lupt pentru acest partid si daca mi se cere sa renunt voi sustine o echipa de conducere. Oamenii care ar putea conduce partidul sunt Cristian Diaconescu, Victor Ponta sau Titus Corlatean.

Dupa duminica am avut si eu un moment de suparare si amaraciune, momentul a fost greu, insa familia, prietenii apropiati colegii mi-au spus: Sus capul, am castigat alegerile! Indiferent de rezultatul final, care sper sa fie cel corect in premiera un lider PSD a castigat cele mai multe voturi in Bucuresti si am avut votanti din medii din care PSD nu avea acces pana acum", a mai declarat liderul social democrat.

Arestarea lui Voicu este un semnal de intimidare

Mircea Geoana a declarat ca modul in care a fost ridicat senatorul PSD Catalin Voicu arata ca o actiune de intimidare pusa la cale de Traian Basescu.

"Mai avem o bucata de drum deoarece o echipa mare ca PSD nu se preda si lupta mai departe. Saltarea lui Catalin Voicu e un semnal de forta brutal si violent si se pare ca si institutiile statului au marsat. Am fost harsaiti si tabaciti cu o astfel de masura. Nu ne lasam intimidati pentru ca ar fi un inceput de republica mai Belarus decat cea europeana. Acest mod de a actiona va crea o reactie si mai puternica. Nu ne lasam intimidati si ne vom bate pana la ultima bucatica de energie politica pe care o avem", a mai spus liderul Senatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Ponta sefia PSD, #Mircea Geoana contesta alegeri, #Cristian Diaconescu sefia PSD , #Mircea Geoana