Geoana: 60% dintre membrii PSD ar vrea o alianta cu PNL

Marti, 17 Noiembrie 2009, ora 21:22
1232 citiri
Geoana: 60% dintre membrii PSD ar vrea o alianta cu PNL

Din punctul de vedere al Partidului Social Democrat si al electoratului sau, o relatie cu Partidul National Liberal este "o relatie ceva mai naturala", a declarat marti seara presedintele PSD, Mircea Geoana.

"Am facut si o serie de masuratori sociologice care au relevat faptul ca 60% dintre PSD-isti spun ca este mai bine cu PNL si doar 6% zic ca este mai bine pentru PD-L. Cine este in spatele meu? Eu, cu familia mea cu educatia mea si cateva milioane de voturi. In turul II, sunt convins ca voi castiga", a subliniat liderul PSD, invitat in platoul Realitatea Tv.

El a reafirmat ca romanii trebuie sa aiba un guvern pana de Craciun, negocieriler in aceasta privinta fiind necesar sa inceapa imediat dupa data de 6 decembrie.

Presedintele PSD a anuntat ca PD-L nu este luat in calcul pentru formarea unei viitoare majoritati, atat timp cat "acest partid ramane captiv lui Traian Basescu".

"PD-L este un partid captiv lui Traian Basescu, in care exista si oameni buni, dar si foarte multi oameni care au dezamagit sau au probleme importante. Atat timp cat PD-L este sub comanda dictatoriala a lui Traian Basescu, acest partid este neferecventabil. Punct.

Cine este seful de la PD-L? Emil Boc? Haideti sa fim seriosi, este un partid caruia ii este frica sa respire, este tinut captiv de Traian Basescu. Din punctul meu de vedere, PD-L cu Traian Basescu este un partid nefrecventabil si, de aceea, solutia si reteta de majoritate pare sa fie simpla dupa 6 decembrie", a afirmat presedintele PSD.

Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a folosi ”iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât...
Lider PNL: ”Avem o alianţă cu PSD, dar partidul nu este în postura de vagon”
Lider PNL: ”Avem o alianţă cu PSD, dar partidul nu este în postura de vagon”
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat duminică, 21 aprilie, că PNL nu este „vagon” în alianţa pe care o formează la guvernare şi la alegerile europarlamentare împreună cu...
#Geoana alianta PSD, #alianta PSD PNL, #electorat PSD PNL, #PDL captiv Basescu , #Mircea Geoana