Geoana: Basescu a facut din scandal si dezbinare politica de stat

Duminica, 01 Noiembrie 2009, ora 20:36
1539 citiri
Geoana: Basescu a facut din scandal si dezbinare politica de stat

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Galati, ca Traian Basescu a facut din scandal si dezbinare politica de stat.

"Auziti ce spune domnul Basescu, la Iasi, asta chiar ca e simpatica. Avem o mare problema in Romania, zice Basescu, este prea multa dezbinare. Auziti cine vorbeste de dezbinare! Cel care a facut din scandal si dezbinare politica de stat.

Pai chiar credeti ca romanii pot fi luati de prosti?", a afirmat, duminica seara, in timpul unui miting electoral in municipiul Galati, liderul PSD, Mircea Geoana.

Acesta a adaugat ca, intr-un moment de criza economica si politica precum acesta, solutia este unitatea si a cerut galatenilor sa-l voteze sustinand ca el si echipa PSD garanteaza ca le vor oferi romanilor unitate.

"Este clar in acest moment, dragii mei prieteni, ca in momente grele, dificile, exista o singura solutie - aceea de a ne uni, de a inceta cu scandalul. Dati-mi increderea dumneavoastra si voi aduce romanii impreuna! Dati-mi increderea dumneavoastra si o sa punem la guvernarea tarii, pana de Craciun, un guvern cu adevarat competent, cu PSD pivot central si cu o majoritate stabila in Parlamentul Romaniei.

Dati-ne sansa sa aratam ca putem si stim sa luptam cu aceasta criza, ca intr-adevar vrem sa ii ajutam si pe pensionari si pe salariati si pe tineri si pe cei care au nevoie de sprijin din partea societatii", a spus Mircea Geoana.

Liderul social-democrat a adaugat ca actuala putere nu numai ca nu ofera solutii la criza pe care o traverseaza statul, dar il si adanceste in ea.

"Eu unul nu mai am nicio speranta din partea regimului Basescu-Boc si, mai recent, Udrea, ca vor mai putea face ceva bun pentru aceasta tara. Se agata de putere, creeaza criza politica peste criza economica si sociala, dar, din punctul nostru de vedere si al marii majoritati a romanilor, asistam la agonia regimului Basescu-Boc-Udrea.

Faptul ca actualul presedinte si actualul Guvern au recunoscut public ca nu se mai lupta cu criza reprezinta un act de lasitate si un act de abandon al intresului national", le-a spus Mircea Geoana celor cateva sute de galateni adunati pe esplanada din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiu.

Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, s-a aflat, duminica, in turneu electoral in judetul Galati - in orasul Targu Bujor, in comunele Valea Marului si Matca si in municipiile Tecuci si Galati.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Train Basescu scandal, #dezbinare politica, #Mircea Geoana Traian Basescu , #Mircea Geoana