Geoana: Basescu gaseste adversari imaginari

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 16:04
1125 citiri
Geoana: Basescu gaseste adversari imaginari

Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a raspuns lui Traian Basescu, care a declarat sambata, la Craiova, ca adevaratul lui contracandidat este Ion Iliescu, ca presedintelui ii este "frica" de el si il astepta "cu placere" la confruntari in campania electorala.

"I-am dat ieri domnului Basescu, de la Prahova, o replica prin care ii spuneam ca fie ii este frica, fie abuzeaza de substante. Astazi, la o noua declaratie a domniei sale, din Bucovina ii dau doua explicatii. Fie ii este frica, fie ii este frica. Fie ii este frica sa se confrunte cu criza si cu cei cinci ani de mandat, fie ii este frica de Mircea Geoana si gaseste tinte si adversari imaginari.

Este ca un fel de boxer care face joc de glezne si boxeaza cu umbra, pentru ca ii este frica sa se suie in ringul de box. Domnule Basescu, vorbiti cu Mircea Geoana si va astept cu placere la confruntari in aceasta campanie electorala", a declarat Mircea Geoana, sambata, aflat in vizita in localitatea suceveana Varfu Dealului.

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.

"Senzatia mea este ca nu sunt in competitie cu Mircea Geoana, ci cu Ion Iliescu, care este in spatele lui. Va fi prima data cand o sa-l bat si pe Ion Iliescu, nu numai pe Mircea Geoana. La varsta dumnealui , domnul Ion Iliescu putea sa evite o bataie electorala daca nu se baga sa-i predea stafeta lui Mircea Geoana. Eu stiu foarte bine ca batalia mea nu e cu Geaona, nici cu Antonescu. Batalia pe care o voi da este cu Ion Iliescu, care si-a pus la fata niste perdele zambitoare sau aparent modernizatoare", a spus Basescu.

Mircea Geoana s-a aflat sambata in comuna Adancata, judetul Suceava, unde s-a intalnit cu aproximativ 500 de simpatizanti PSD la caminul cultural. Liderul social-democrat va mai vizita o ferma si se va deplasa la Gura Humorului, Sadova si Vatra Dornei. Maine va depune o coroana de flori la monumentul lui Ioan Grosaru, militarul din Paiseni decedat in Irak in 2007.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Geoana Basescu prezidentiale, #Geoana atac Basescu , #Mircea Geoana