Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Geoana: Mergeti acasa, domnule Basescu, ca Romania are treaba

Joi, 29 Octombrie 2009, ora 20:37
2842 citiri
Geoana: Mergeti acasa, domnule Basescu, ca Romania are treaba

Mircea Geoana a criticat, joi, la Calarasi, modul in care Traian Basescu a gestionat greva fermierilor nemultumiti ca nu si-au primit la timp subventiile.

"Ne intrebam cate milioane de romani trebuie sa mai iasa in strada pentru a scapa de acest blestem? Spunea Traian Basescu, cu talanga in mana, de parca era sef de galerie, celor care au venit disperati sa spuna ca nu sunt subventii pentru agricultura romaneasca, 'mergeti acasa ca avem treaba!'.

Ii spun eu acum lui Traian Basescu, 'mergeti acasa domnule Basescu, ca Romania are treaba si trebuie sa ne unim!' ", este indemnul dat presedintelui de catre Mircea Geoana.

"Nu exista un lucru mai las din partea unui conducator, respectiv al liderului acestei tari, decat acel gest demagogic si de frica la care a recurs atunci cand a spus ca nu are arme sa se lupte cu criza", a afirmat presedintele PSD, argumentand ca in acel moment investitorii romani si straini au inceput sa se intrebe ce se intampla cu situatia de la Bucuresti.

El a mentionat ca tarile din Vest au inceput sa se relanseze, in timp ce Romania se afunda tot mai mult, citandu-l in context pe Gabriel Liiceanu, care afirma cu o zi in urma ca "Romania se afunda tot mai rau in mocirla politica".

Radu Berceanu se duce la Transporturi cand e greva fermierilor

Mircea Geoana a criticat in discursul sau si reactia actualilor guvernanti la protestul fermierilor de la Bucuresti de miercuri, ironizandu-l pe Radu Berceanu care, "cand este greva a fermierilor se duce la Transporturi, si cand este greva CFR-istilor, se duce la Agricultura".

"Pe 6 decembrie ii promit lui Radu Berceanu ca va ramane fara loc de munca si el si patronul lui (n.r. - Basescu)", a spus Geoana, in aplauzele celor prezenti.

El a criticat, totodata, faptul ca in ultimii ani au iesit in strada mai toate categoriile sociale, incepand de la magistrati, politisti, profesori, cadre medicale, pana la pensionari, care in urma cu un an si jumatate au iesit in premiera in strada la Galati pentru a-si revendica drepturile.

Mircea Geoana s-a aflat in cursul zilei de joi in judetul Calarasi, insotit de fostul presedinte Ion Iliescu, alaturi de care a participat la un forum pe probleme de mediu si la un miting electoral in orasul natal al acestuia, Oltenita.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Mircea Geoana, #Radu Berceanu, #mergeti acasa domnule Basescu , #Mircea Geoana